Nnywellness.com

Hvordan erstatte bakre høyttalere i en 2000 VW Bug


Lager bakre høyttalerne i en 2000 Volkswagen New Beetle (også kjent som en "Bug") er skjult bak baksiden panelene, på hver ende av setene. Over tid, bakre høyttalerne kan blåse eller bryte fra alder, og de kan miste lydkvalitet i prosessen. Erstatter lager høyttalerne med nye ikke bare løser lyd problemet, men legger også til en selger funksjonen for når det gjelder tid til å selge bilen.

Instruksjoner

• Åpne begge dører. Skyv foran seter frem som mulig, og vippe toppen av setene frem så du kan komme i baksetet. Pop bagasjerommet og trykk knappene øverst på bak seteryggen. Presse seteryggen frem.

• Gjennomgå i bakre sittegruppe. Holde sidepanelet med begge hender. Løft den deretter bruke frem litt force fjerne bakpanelet. Gjenta på den andre siden.

• Skru av bakhøyttalerne fra bilen med torx-head driver sett. Trekk høyttaleren ut og koble selen på baksiden av høyttaleren med hendene. Kobler ledningene for Volkswagen høyttaler selen på baksiden av erstatning høyttaleren og deretter selen inn i lager selen. Skru høyttalerne på bakre mounts bruker driverne som torx-hode.

• Klipp bakpanelet tilbake på plass i omvendt rekkefølge av demontering. Brett opp baksetet og plassere forsetene der du ønsker dem.