Nnywellness.com

Fungerer en Samsung HD-videokamera på Mac?


Fungerer en Samsung HD-videokamera på Mac?

Selv om Mac-operativsystemet er den nest mest brukte datamaskin plattformen bak Windows, er noen Samsung HD camcorders kompatible med operativsystemet. Selv om videokameraet er kompatibel med Mac, må du ta visse forholdsregler for å bruke enheten med Mac-programmer.

Samsung SC-MX20

Et dokument på Samsungs teknisk støtte-webside betyr at Samsung HD camcorders ikke er kompatibel med Macintosh-maskiner i oktober 2011. Men til tross for denne forordningen angir Apple at det er en Samsung HD-videokamera som du kan bruke med en Mac. Du kan lagre videoer som du skyter med Samsung SC-MX20 videokamera til en Mac datamaskin. Du må imidlertid utføre installasjonstrinnene før du kobler enheten til datamaskinen.

Nødvendig installasjoner

Før du legger Samsung SC-MX20 videoer til Macintosh-maskinen må du først installere den nyeste versjonen av Apples QuickTime videokodeken. For å få de nyeste QuickTime utgivelse, åpne webleseren og gå til apple.com/quicktime/download. Deretter klikker du "Download Now"-knappen og kjøre EXE-installasjonsfilen for å installere programmet. Når QuickTime er installert, kan du åpne Mac-kopi av programmet iMovie. Klikk "Eple"-menyen og klikk "Software Update" og følg den på skjermen å oppdatere til den nyeste versjonen av iMovie. Når disse installasjonene er fullført, er du klar til å laste ned videokameraet Samsung videoer.

Importere filmer

For å importere filmer fra din Samsung SC-MX20 til datamaskinen, først koble videokameraet til maskinen ved hjelp av datakabelen som fulgte med enheten. Deretter åpne programmet iMovie. Klikk "File" og deretter "Importere filmer" for å starte importprosessen. Dobbeltklikk videokameraet Samsung i webleservinduet, klikker du mappen "VIDEO" og deretter undermappen "VIDEO100". Dermed viser det video hefte lagret på datamaskinen. Velg alle videoklipp du vil importere, og klikk deretter på "Import"-knappen for å lagre videoene på Mac-harddisken.

Sjekk Samsung støtte

Brukerhåndboken som følger med hver Samsung HD-videokamera viser om enheten er Mac-kompatible. Selv om nyeste Samsung videokamera ikke fungerer på Mac i oktober 2011, legges Mac kompatibilitet til fremtidige versjoner. Du kan kontrollere om en ny Samsung camcorder fungerer med Mac laste ned enhetens håndbok fra Samsung støtte. Åpne webleseren og gå til samsung.com/us/support/downloads. Velg "Videokameraer" og "HD" i de første to rullegardinmenyene, og velg modellen du vil forskning menyen modellnavn. Deretter Klikk download-ikonet under overskriften fil som tilsvarer den siste versjonen av brukerhåndboken. Dette vil laste ned håndboken og viser det på skjermen. Du kan deretter søke etter ordet "Mac" i manuelt å finne informasjon om hvorvidt videokameraet fungerer med Macintosh-maskiner.