Nnywellness.com

Hvordan ta ut en bil frontruten


Hvis du vil erstatte bilen frontruten, er tar ut det opprinnelige glasset første skritt. Det må fjernes og erstattes så snart som mulig hvis den sprukket på noen måte. Glasset er holdt i bil rammen med en gummi pakning pakning rundt. Det kan hende du kan bruke denne pakning på nytt. Vær forsiktig når du fjerner glasset for å unngå knuste, som noen skår spredning rundt er farlig; spesielt hvis de falle i noen del av bilen.

Instruksjoner

• Frakople og Fjern alle objekter som kan frontruten. Skru radioantenne hvis det foran bilen. Koble bakspeilet fra innsiden ved å fjerne dens monteringsskruer og glir det ut av sin base. Fjerne klipp eller boltene holder vindusviskere.

• Tapen over oppvarming og klimatisering vents rett under frontruten med maskeringstape. Dette er spesielt nødvendig hvis frontruten er sprukket på noen måte, som hindrer skår faller inn i åpningene.

• Inspisere tilstanden til pakning gummilisten rundt frontruten. Hvis det har blitt sprakk eller herdet, må den erstattes med frontruten. Hvis det er fortsatt i god stand, kan du lagre den og bruke den med det nye glasset.

• Skjær i gummilisten med skarpe, flatt blad kniv hvis du ikke lagrer den. Må gå utenfor glasset kant og forbli parallelt med det; ikke treffe glasset selv. Skjære gjennom gummi hele veien rundt omkretsen av glasset.

• Kjøre en trestav hele veien over utsiden av gummitetningen hvis du skal bruke den på nytt. Dette vil bryte selvklebende segl å holde pakningen bil rammen. Dette er nødvendig hvis du erstatter den originale produsentens glass.

• Går inn i bilen og trykk glasset fra innsiden. Skyv trestav mot toppen av glasset mens du presse nærmere nederst med foten. Ikke sparke på glasset. Ha en assistenten lå på panseret og fange glasset som det faller ut.

• Fjern gummitetningen fra glass hvis du kan bruke det med nye frontruten.