Nnywellness.com

Alternativer til veien Salt


Alternativer til veien Salt

Utforsk alternativene til veien salt for sikker og nontoxic måter å deice stier og veier. Amerikanske veier krever så mye som 12 millioner tonn salt hvert år og 55 prosent av dette havner i bekker. Salt eller natriumklorid, bryter ned jord struktur ved å drepe gunstige bakterier, forurenser vassdrag, dreper trær og er skadelig for spill som elg og elg.

Kommersielle alternativer

Kalsium magnesium acetat (CMA) er en av alternativene til salt som er mindre skadelig for miljøet. CMA er ufarlig for planter og dyr og ikke skadelig for metaller eller skadelig betong. Det fungerer best når spredt i begynnelsen av en snøstorm, før temperaturen slipp lav nok til skjemaet isen og lys, noncompacted snø. Ulemper av CMA inkluderer høyere kostnadene og en tendens til å blåse bort og absorbere fuktighet, tilstopping spre maskiner. Kalium acetate er et annet alternativ til salt som er noncorrosive. Det er mindre skadelig stålkonstruksjoner som broer og brukes mye i USA Det er også nedbrytbare og fungerer ved temperaturer så lav som minus 15 grader F. I et forsøk på å redusere salt forbruk på veier, er byen Chicago eksperimenterer med en blanding av salt og utdrag av sukkerroer. Denne "cocktail" kutt salt bruk av så mye som 30 prosent og fungerer bedre enn salt ved lavere temperaturer; salt alene fungerer bedre over 25 grader, men bete blandingen gir overlegne resultater mellom 25 grader over frysepunktet til 25 grader nedenfor.

Hjem alternativer

For de trinnene, innkjørsler og stier, finnes det en rekke alternativer til salt og mange grunner til å prøve dem. Salt skade biler inkluderer av deler som støtfangere, bremsebelegg og rammer samt karosseri. Salt får også sprekker i paws av husoldning pets som kattene og hundene. Sand, grus, kattunge søppel og aske spredt på overflater smelte ikke isen, men gi drivere og fotgjengere ekstra trekkraft. Noen bekymringer eksisterer at opphoping av materialer som er lett vaskes vekk når snøen smelter, som sand, legge til sediment bekker. Jord-vennlige måter å unngå å bruke noe materiale til å smelte is hjemme inkluderer iført snø cleats på sko og investere i et sett med vinterdekk og en Snøskuffe.

Jord-vennlige alternativer

Noen alternativer til veien salt legge noe nyttig for miljøet. Alfalfa måltid er den sjeldne unntaket; Det er naturlig gjødsel som inneholder nitrogen, som smelter isen. Når du ser alfalfa måltid, sikre det ikke er typen solgte inne pellet blankett av feed butikker. Denne typen alfalfa er tilgjengelig fra lokale hagesenter og øker trekkraft for driverne og de fots.