Nnywellness.com

Hvordan overføre telefonlisten fra Nextel til Verizon


Hvordan overføre telefonlisten fra Nextel til Verizon

Nextel telefonboken eller MyNextel-adresseboken er en elektronisk kopi av en telefon kontaktinformasjon. Verizon har også en lignende tjeneste kalt Sikkerhetskopien Assistenten. For å overføre kontakter fra Nextel til Verizon, må du ha en konto med både online services. Med bruk av disse, vil overføring ta en 30 minutter avhengig av hastigheten på Internett og antall kontakter.

Instruksjoner

• Gå gjennom kontaktene på telefonen Nextel og sørge for at all informasjon lagres i de riktige delene. Hvis kontaktinformasjon er plassert i boksene feil, vil det importere feil. For eksempel hvis en persons etternavn er skrevet i boksen business, vil det importere som firmanavnet.

• Koble telefonen Nextel til datamaskinen. Datamaskinen må ha Internett-tilgang. Datamaskinen må også kunne laste opp og laste ned filer til og fra Internett.

• Logg på kontoen Nextel telefonboken i telefonen fra alternativet direkte koble.

• Klikk på Importer/eksporter"-knappen øverst på skjermen. Velg CSV-filen eller *.CSV filer fra alternativene. Klikk "Eksporter til" og velg en plassering på datamaskinen for å lagre filen. Husk navnet og plasseringen. Dette gjør det mye enklere når du skal sende.

• Trykk på "Fortsett"-knappen og vent til programmet til å opprette og laste ned filen. Koble Nextel telefonen når du er ferdig.

• Åpne nettleseren og logge på Verizon Sikkerhetskopien Assistenten tjenesten. Klikk på "Import"-alternativet.

• Velg CSV-filen du vil importere, og klikk på "Import"-kategorien. Vinduet som dukker opp kan du kontrollere informasjonen som importeres til riktige kategoriene. Kategoriene Verizon tilbys i dette vinduet. Matche opp riktig informasjon og klikk "Fortsett".

• Koble Verizon telefonen og synkronisere den til sikkerhetskopien assistenten. Klikk på alternativet "Synkronisere telefon" på siden Sikkerhetskopien Assistenten og vent til telefonen kobler. Sikkerhetskopien Assistenten importerer automatisk alle kontaktene i CSV-filen til telefonen. Hvis det finnes allerede en kontakt på telefonen med samme navn, vises en feil på skjermen spør "Overskrive" eller "Skip" som kontakt.

• Når kontaktene og kontroller at alle av dem har importert riktig.