Nnywellness.com

Hvorfor ville en negativ batteri Terminal smelte?


Hvorfor ville en negativ batteri Terminal smelte?

Kabeltilkoblinger for batteri terminaler er relativt enkle, men problemer kan oppstå som vil forårsake elektrisk shorts å smelte en negativ terminal. Heldigvis er løsninger vanligvis enkel også.

Terminal-tilkoblinger

Kontroller alle kabler koblet til både positive og negative batteri terminalene. Dette omfatter hovedstrømkabelen fra starter til positiv terminalen og grunnen kabelen fra den negative terminalen. Gamle, frynsete kabelender kan ha utsatt ledninger, som vil føre til lysbuedannelse til andre metalldeler, noe som resulterer i en smeltet batteri terminal.

Batteriet plassering

Selv om motor kupé design tillater en trygg batteri plassering som ikke vil forårsake elektrisk shorts, kan etter-markedet batterier variere i størrelse og høyde. Et batteri som er for nær panseret vil forårsake en kort batteri terminaler når hetten er lukket. Dette gjelder særlig for etter-markedet batteriene som følger med en plast holderen.

Hoppe starter

Koble startkabler til feil batteri terminalene vil også resultere i en smeltet batteri terminal.

Erstatte kabler

Hvis hovedstrømkabelen fra starteren eller grunnen kabelen vises slitt eller frynsete, erstatte dem.

Terminal beskyttelse

Kontroller at batteriet terminalene ikke berører panseret. Fjern plast holderen om nødvendig. Kjøp Beskyttelseshetter for batteri terminalene.

Andre advarsler

Elektrisk shorts som resulterer i en smeltet batteri terminalen kan også forårsake andre problemer. Ifølge-2carpros.com, shorts kan "steke" radio eller kan aktivere en antityverienhet innebygd i noen radioer (dette må tilbakestilles av forhandleren). Hvis erstatte kabler og installere beskyttelse for batteri terminaler ikke løser problemet, sertifisert en profesjonell diagnose av en ASE mekaniker kan være nødvendig. Hoppe starte bør bare gjøres med tydelig merket kabler. Se brukerhåndboken for bilen før prøver gang, som noen bilmodeller ikke kan være begynte på denne måten.