Nnywellness.com

Hvordan fjerne rattet fra en BMW 328i


Hvordan fjerne rattet fra en BMW 328i

Det er mange grunner til hvorfor du må fjerne rattet på BMW 328i, enten det er å installere en ettermarkedet eller senere OEM rattet, eller gjøre en reparasjon horn eller rattstammen selv. Fjerning av en fabrikk hjul på en E36 generasjon 328i er ikke så vanskelig.

Instruksjoner

• Før du fjerner rattet, må kollisjonsputen-fjernes også. Koble batteriet til den negative terminalen. La batteriet renne i minst en time eller så, slik at kollisjonsputen ikke lenger har en kostnad.

• Bruker skrutrekkeren, fjerne de to skruene som holder på plast trim på bunnen av rattstammen. Trim tar noen manøvrering å fjerne, men bør komme ut relativt lett.

• Koble fra kollisjonsputen oransje kollisjonsputen sensorkabelen. Bruke noe spisse som en penn for å presse kategorien på siden av kontakten til slip den av.

• Løsne kollisjonsputen selv. Kollisjonsputen er holdt med to Torx (stjernemønster) skruer. Merk: Hold kollisjonsputen på plass for å holde den fra å falle. Du bør kunne nøye lift airbag av hjulet. Sette kollisjonsputen på sikkert sted. Koble den brune tråden for Hornet. Dette bør være en blad-kontakt.

• Med airbag ut av veien skal bolten som holder hjulet på vises. Bruker 16 mm kontakt fjerne bolten. Før du fjerner hjulet, merke rier hjulet og styring kolonnen akselen i tre posisjoner, eller Merk hvordan hjulet er orientert. Dette sikrer at hjulet ikke vil være skjeve når du sette den tilbake på. Når hjulet posisjonen er markert, fjerner center bolten og trekke hjulet av. Hvis hjulet er svært tett, må en rattet avtrekker. Når du fjerner hjulet, trekk forsiktig slik at du ikke skader gjenværende ledninger som skal kobles som hjulet kommer ut.

Tips og advarsler

  • Advarsel: Automotive kollisjonsputer kan være farlig å omgå. Hvis du ikke tror du kan utføre denne jobben trygt, har en profesjonell gjøre det for deg.