Nnywellness.com

Hvordan koble høyttalerkablene til en datamaskin


Hvordan koble høyttalerkablene til en datamaskin

Du kan koble eksterne høyttalere til datamaskinen en rikere lydopplevelse, sammenlignet med datamaskinens interne høyttalere. Typisk høyttalersystemer har minst to identiske satellitt enheter og en større bass enhet, kjent som wooferen. Laderen går vanligvis fra en av høyttalerne, som også har strømknappen, lydkabel og volumkontroller. De andre høyttalerne er koblet sammen med kabler til høyttaleren med strømledningen. Lydkabelen fra høyttalersystemet kobles til en port på datamaskinens lydkort, på baksiden av datamaskinen.

Instruksjoner

• Slå av datamaskinen og trekk ut elektriske ledningen. Forsøk aldri å koble elektroniske enheter med en aktiv strømkilde.

• Plass høyttalerne nær skjermen slik at lydkabelen fra høyttalerne når baksiden av tårnet casing. Noen satellitthøyttalere merket "venstre" og "høyre," så plassere dem tilsvarende. Hvis systemet har en basshøyttaler enhet, plassere den på bakken, til en side og fra andre kabler. Gre alle kabler etter plasserer individet enheter.

• Koble enkelte enheter til den største satellitt høyttaleren, hvis de ikke allerede er koblet. Sett ene enden av metall pin fra tilkoblingskabel til baksiden av viktigste satellitten, og den andre enden til baksiden av andre. Strømknappen er slått av fra den største satellitt-enheten, og at volumknappen er slått helt til "lav".

• Koble lydkabelen til lydkortet. Etter å koble alle enhetene til den største satellitt høyttaleren, bør du ha to gratis ledninger-den strømkabelen som plugges og lyd snoren, som kobles til datamaskinens lydkort. Identifisere lydkabelen etter grønne gummi eller plastikk casing rundt en rund, metall pin. Snu datamaskinen så du kanne lett adgang portene på baksiden. Finn flere små sirkulære kontakter, gruppert på metallplaten knyttet til lydkortet. Du vil koble talerens lydkabelen til én av disse koblingene. Identifisere riktig plugg ved å se etter et lite ikon viser lydbølger eller etiketten "Lyd" eller "Speaker," avhengig av produsenten. Når du identifisere koblingen, sette inn lydkabelens metall pin helt inn.

• Få alle ledninger ut av veien som du snu datamaskinen igjen. Kontroller at talerens kabler ikke få klem. Plugg i strømledningene for høyttaleren og datamaskinen, og slå på begge enhetene. Når operativsystemet er lastet, spiller en lydfil og skru opp volumet for å sjekke om høyttalersystemet er riktig tilkoblet.

Tips og advarsler

  • Ikke press metall pinnene inn kontakter. Pinnene skal passe naturlig i forhåndsdefinerte hull-hvis de ikke ser ut til å passe, kan du prøver til feil port.