Nnywellness.com

Hvordan sikkerhetskontroll RV før du treffer veien


Hvordan sikkerhetskontroll RV før du treffer veien

RV reise er en flott måte å komme ut med familie og venner for å se ny syn, nye steder og møte nye mennesker. I all spenningen, er det lett å overse noen viktige miljø-relaterte ting med RV, det være seg en bobil, reise trailer, eller 5 hjul.

Opprette en kontrolliste sikre deg og din familie før du treffer den åpne veien.

Instruksjoner

• Sjekk og riktig dekktrykk på slep kjøretøy og RV. Dette er en av de viktigste tingene du kan gjøre i hindre en dekk utblåsning og en mulig ulykke.

Under inflasjonen er den ledende årsaken til RV dekk feil. En under oppblåst dekk er en dekk som vil løpe varmt. Kjører varmt fører til dramatiske luft ekspansjon, og en sidevegg utblåsning resulterer ofte.

• Kontroller at hjulet lug vanskelige problemer/boltene på slep kjøretøy og RV er strammet til riktig dreiemoment (se bruksanvisningen).

Lug vanskelige problemer på RV kan bli løsnet over tid på grunn av hvor mye hjulene flex under krappe svinger. Hvis det er for løs, hjul kan mislykkes og skade fører ikke bare til RV, men muligens til andre på veien.

• Pass opphenget, coupler, tegne bar og annet utstyr som kobler RV og slep bilen er riktig sikret og justert.

• Kontroller at ledningene er riktig tilkoblet og ikke berøre veien, men løs nok gjøre svinger uten å koble eller skade ledningene. Nå er også en god tid å rydde ledninger pluggen med kontakt renere for å fjerne all smuss. God elektrisk kontakt sikrer at RV lysene fungerer ordentlig.

• Når elektriske trailer pluggen er koblet, aktivere nøkkelen i slep kjøretøy og slå på lyset. Kontroller at alle kjører lys, bremselysene, blinklys og farelys arbeider på både RV og slep kjøretøy.

• Kontroller at bremsene på slep kjøretøy og RV fungerer riktig. Kontrollere RV bremsene, aktivere brems kontrolleren i slep kjøretøy og har hjelperen lytte nær hjulene av RV. Det bør være en summende lyd kommer fra dette området. Dette indikerer at makt blir brukt på tilhengeren er elektriske bremser.

• Kontroller at alle elementer er forsvarlig festet på og i RV. Dette inkluderer retter, klær, kjølere, stoler, dinette tabell, propanflasker, generatorer, sykler, etc. Elementer kan enkelt hevet røsten rundt og brutt, eller selv faller av RV hvis ikke sikret skikkelig.

• Pass trailer jack, er tunge støtte og alle tilknyttede stabilisatorer hevet og låses på plass. Alvorlig ramme og jack skade kan resultere hvis en stabilisator eller tungen jack står i ned eller åpen posisjon.

• Sjekk lastfordeling sørge for slep kjøretøy og tilhengeren er riktig balansert front til bak og side til side. Du kan komme tett ved å beregne vekten av elementer stuet men for å være den mest nøyaktige og trygg, har kjøretøyet slep og RV veide for å sikre riktig vekt balansen.

• Kontrollere og justere din side og bakspeil du har god sikt. Noen slep kjøretøy spesielt utstyrt med speil utviklet for sleping, gir økt synlighet rundt RV din. Hvis kjøretøyet slep ikke har tauing speil, kan de kjøpes på de fleste RV butikker eller på nettet.

• Kontroller at du har hjul parkeringsklosser og jack står. Noen campingplasser har skrå nettsteder eller ujevn RV pads. Chocking hjulene vil bidra RV ikke vil rulle ned bakken du er camping på. Og jack står både bidra til å stabilisere RV en gang parkert og hjelpe med en dekk endring ved en utblåsning.

• Til slutt, sjekk værforhold og veiforhold betingelsene for begge turen til din destinasjon, samt hjem. Også sjekke om det er broen eller tunnel restriksjoner for RVs på planlagt rute.

Nyt den åpne veien trygt.

Tips og advarsler

  • Stater og kommuner krever spesielle tillatelser og lisenser basert på størrelsen og vekten av RV, spesielt hvis det er over 8 fot bred. Noen land krever ekstra utstyr for slep kjøretøyet, som siden og bakspeil. Spørre på til lokale DMV å finne ut hvilke krav påvirke deg.
  • Hvis du planlegger å reise i en annen stat, ikke glem å sjekke sine krav også. For eksempel kan bølge bremsene være ulovlig i noen jurisdiksjoner. Lisenser og tillatelser, kan det være vekt, høyde og bredde begrensninger for bruk av visse veier, broer og tunneler.
  • Vær oppmerksom på begrensninger transport propangass og andre flyktige gasser eller brensel i tunneler.
  • Ikke glem å kontakte ditt forsikringsselskap for å sikre at du har riktig dekning.