Nnywellness.com

Hvordan å reparere en bil Radiator Core


Hvordan å reparere en bil Radiator Core

Hvis en stein fløy opp fra veien og slo radiator forårsaker det å lekke kjølevæske du kan, hvis riktig utstyrt, fastsette den du selv. Dette forutsetter at den generelle tilstanden til kobber/kobber radiator er bra og at skaden ikke er så omfattende at i reparasjonen vil du redusere flyten i radiatoren så mye at bilen ville overopphetes. Oppmerksom på disse instruksjonene ikke gjelder aluminium radiatorer og krever radiatoren fjernes fra bilen

Instruksjoner

• Fjern eksterne rusk fra radiatoren fortrinnsvis ved hjelp av en høytrykksvasker. Det er ikke nødvendig å bruke et vaskemiddel. Ideen her er å kvitte seg med veien crud, blader og sigarett wrappers som samler seg på kjernen. Dette vil holde test tanken ren slik at du kan tydelig se lekkasjen.

Stenge alle åpninger i radiatoren unntatt ett som du vil sende luft. Åpningene omfatter innløp og utløp nakken, varmeapparatet stub og åpninger venstre av fjernet sensorer. Størrelse plugg eller cap bør tilsvare halsen størrelsen. Bruke en uriktig plug størrelse, kan det føre til alvorlig personskade, siden du skal presse radiatoren. En løs cap eller plugg kan lett skade øye.

• Finn en åpning og sikre en åpen stammet plugg der lufttrykket å fylle radiatoren. Senk radiatoren test tanken og slå på test luften (regulert til mer enn 15 psi) og noter bobler som angir lekkasjer.

Ren radiatoren røret før lodding slik at loddetinn vil følge kjernen. Du trenger en slipende handling. Enten bruke en liten stålbørste eller en håndholdt sand blaster for å rengjøre kjernen. Hvis metall faller bort som du vaske, glem det, kjernen er råttent skal erstattes. Hvis det er ok Rengjør røret til det er ledig av maling eller skitt.

• Bruke et tynt strøk av loddetråd til røret. Med en liten børste væsken fluks gjelder skadede røret og bruk av varme og lodding samtidig. Hvis loddetinn flyter jevnt uten hull du har renset det riktig og suksess er for hånden. Hvis det ikke gjenta trinn tre.

• Bruke mer loddetinn tinned området. Hauger av loddetråd er ikke nødvendig akkurat nok til å bringe høyden på røret til nivå av omkringliggende upåvirket rørene. Du kan nå re dukke radiatoren og teste reparere.

Tips og advarsler

  • Når tinning eller lodding blåse overflødig vann av reparasjon området. Beskytte mot ekstra kjernen skade ved håndtering radiatoren med forsiktighet.
  • Bruk alltid vernehansker, vernebriller og en respirator når du reparerer en radiator. Aldri lene seg over en en test plugg når Trykktesting en radiator. Holde røyk fra loddetinn eller flux ut av puste sonen. Bruk en avtrekksvifte om nødvendig. Alltid vaske hendene før spise, tygge eller bruke alle tobakksprodukter.