Nnywellness.com

Hvordan å montere en olje kjøligere


Når det gjelder motorytelse, er varme en av de mest ødeleggende faktorene som kan føre til at motoren å produsere mindre strøm, og til slutt, forkorte sin levetid. For å holde tilbudet av olje i motoren kjølig, er oljekjølere utviklet. Ligner en radiator for bilens kjølevæske, oljekjøleren er montert på et sted hvor den utsettes for kjølig luft. Oljen forsyning sirkulerer gjennom det og er avkjølt mens bilen drives.

Instruksjoner

• Avgjøre hvor du skal montere oljekjøleren. Jobben av kjøligere er å holde motoren olje strømforsyningen avkjøles, slik det skal monteres på et sted på bilen hvor det utsettes for kjølig luft. De fleste kjølere montere bak støtfangeren i midten av bilen. Det er også fender montert oljekjølere som monteres i hjulet godt.

• Løft foran bilen med et gulv jack og lavere på jack står på hver side. Hvis du installerer en fender montert oljekjøler, må rattet i hjulbuene hvor oljekjøleren går fjernes.

• Fjern i støtfangeren foran hvis du installerer en oljekjøler som mounts støtfanger bak. Konsultere en workshop håndbok for kjøretøyet er du er usikker på fremgangsmåten for å gjøre dette, så det vil variere avhengig av merke og modell av bilen.

• Fjerne olje bunnpluggen og la olje renne i et oljebeholder. Fjerne oljefilteret med en olje filter fastnøkkel. Installer olje kjøligere adapterplate på olje filter flensen. Du må kjøpe en adapter som fungerer med bilen og lar oljefilteret linjene skal festes til det sammen med oljefilteret.

• Installere braketten som oljekjøleren monteres på. Se instruksjonene som fulgte med oljekjøleren. Dette kan innebære bore hull i bilens chassis slik at monteringsbraketten være boltet til bilen. Bruk en elektrisk drill og en passende størrelse borekronen for å gjøre hullene. Montere oljekjøleren til braketten med medfølgende festeanordninger.

• Installer olje linjene på olje kjøligere innløp og utløp rørene. Fest linjene i stedet med slangeklemmer og stram klemmer med en skrutrekker. Installer olje linjene på den motsatte enden på kortet platen med slangeklemmer. Du må trimme linjene hvis de er for lang. Rute linjene gjennom motorrommet fra varmekilder og knytte linjene av med zip bånd eller lignende festene.

• Installere en ny oljefilter. Fylle motoren med riktig mengde olje. Start motoren når alt er installert og sjekk olje lekker rundt oljekjøleren, de olje og motoren.

• Installere støtfanger og/eller hjulet samt andre komponenter som er fjernet for å tillate olje kjøligere installeres. Senk bilen utenfor jack står.