Nnywellness.com

1987 Camaro V6 spesifikasjoner


1987 Chevrolet Camaro ble sport coupé og cabriolet linje fra den amerikanske bilprodusenten og morselskap General Motors. V-6 motoren spesielt var tilgjengelig som en del av base eller RS pakken. 1987 var bemerkelsesverdig at den merket retur av Camaro kabriolet, en bil ikke en del av Chevrolet produktportefølje siden 1969. Bilen fortsatte sin voldsom rivalisering med Ford Mustang, en ytelse kamp som hadde blitt ført siden Camaro debut 20 år tidligere.

Søkemotor

Om kjøpere hadde valg av flere V8-motorer, var bare en V-6 motor. GM LB8 V-6 motor fortrengt 2,8 liter eller 173 kubikk inches. Motoren ansatt en overhead ventil konfigurasjon, bensininnsprøytning og en 8,9-til-1-komprimering. Kraftproduksjon målt 135 hestekrefter ved tar hjem 4.900 rpm og 160 pund-fot dreiemoment på 3900 rpm. FuelEconomy.gov rapportert manuell girkasse 1987 biler tilbake 17 mpg i byen og 25 mpg på motorveien. Regjeringen gass kjørelengde nettstedet pegged drivstofføkonomi av 15 mpg i byen og 25 mpg på motorveien for automatgir biler.

Drivverket og Chassis

1987 bilen fulgte utformingen av GMs legendariske F-body chassis, som hadde støttet Camaro siden starten i 1967. Noen strukturelle endringer gjennom årene, men bilen beholdt sin grunnleggende kabinettutforming og motor foran, bak-hjulet stasjonen konfigurasjon. V-6 kjøpere hadde valget mellom enten en fem-speed manuell eller en firetrinns automatgir. Hjulopphenget var en wishbone uavhengig hjuloppheng foran og en solid bakaksel med etterfølgende armer. Lager brems oppsettet besto av plater foran og trommer på baksiden, men bak skivebremser ble tilgjengelig som ekstrautstyr.

Eksteriør og interiør

V-6 Camaro var på den nedre enden av linjen modellen luksus funksjoner som skinn interiør og en Bose lydanlegg var tilgjengelig som ekstrautstyr. En spesiell RS-modellen, som er kun tilgjengelig i California, lagt kroppen farge trim og en mer aggressive bildet modellert fra høy ytelse Z28. Riding på en 101-tommers akselavstand, var Camaro en ganske stor coupe på 188 inches lang, 72.8 inches bredt og 50 inches høy. Sitteplasser var fire i både coupé og cabriolet biler.