Nnywellness.com

Slik Jailbreak iPod 2G


IPod Touch 2G, kan selv om utdatert, fortsatt brukes siden Apple gir kontinuerlig tillegg til operativsystemet. Jailbreaking en iPod Touch 2G aktiverer funksjoner legges til 2G som Apple ikke inkluderte i oppdateringer. Prosedyren, er mens renons garantier i stedet, ikke forlange dataoverfører eller installere alle programvare - en online jailbreaking nettsted kan jailbreak 2G med svært lite hjelp. 2G kan også bli gjenopprettet til tilstanden før jailbreak når som helst.

Instruksjoner

• Koble USB-kontakten på slutten av iPod-kabelen til en USB-port på datamaskinen. Koble den andre enden av iPod-kabelen til tilkobling sporet nederst på iPod Touch 2G.

• Starte en nettleser ved å velge den fra "Start", "Alle programmer"-lokalmenyen hvis bruker PC, eller ved å dobbeltklikke nettet nettleseren ikonet i mappen "Programmer" bruker Mac.

• Gå til en online jailbreaking, for eksempel webområdet JailbreakMe. Klikk på "Start"-knappen på websiden. Klikk på "Ja" popup-vindu for å bekrefte at du ønsker å jailbreak iPod Touch 2G.

• Følg menykommandoene behov mens webområdet online jailbreaking nedlesser og installerer filer på iPod Touch 2G. Klikk på knappen "Reboot" i bekreftelsesvinduet som vises på skjermen til tilstanden som jailbreaking er gjort.

• Avslutt nettleseren. Høyreklikk på ikonet for iPod berøring 2G på på skrivebordet og velg "kaste ut" fra popup-vinduet på en PC. Dra iPod Touch 2G ikonet til papirkurven på en Mac. Fjerne iPod kabelen fra USB-porten på datamaskinen og tilkoblingen sporet på iPod Touch 2G.