Nnywellness.com

Hvordan å sette en lås på en Verizon telefon


Hvordan å sette en lås på en Verizon telefon

Hver mobiltelefon krever et annet sett med instruksjoner for å sette en lås på den for å hindre andre i å bruke telefonen. Verizon har et brukervennlig nettsted som gjør det enkelt for deg å få instruksjoner om hvordan å sette en lås på telefonen bestemt. Du kan også kalle Verizons tekniske kundestøtte for å få en levende person hjelpe deg eller se brukerhåndboken hvis du har den tilgjengelig.

Instruksjoner

• Gå til www.verizonwireless.com og klikk kategorien helt til høyre mørk rød som sier "Min Verizon." Klikk på "Min personlige konto" og "Logg på". Hvis du ikke er registrert en konto, gjøre det nå ved å klikke nedenfor på "Registrer deg for min Verizon."

• Når logget på, vil du se fem kategorier med "Oversikt" uthevet i rødt. Klikk på "My Support" (lengst kategorien til høyre). Du vil se "Støtte For din telefon" og "Støtte For dine tjenester" i svart. Klikk på "Interaktiv bruker Guide" under "Support For telefonen."

• Dette vil trekke opp en online, interaktive brukerhåndboken for telefonen. Klikk "Security" under "Innstillinger og verktøy" eller bare skriv i "Lås" i "Hurtigsøk"-vinduet.

• Gå til "Security" under "Innstillinger og verktøy" og gå gjennom trinnene for å låse/låse opp telefonen med en kopi av telefonen på skjermen.

• Skriv inn "Lås" i "Hurtigsøk" og du kan velge fra "sikkerhet: låse/Unlocking" eller "sikkerhet: låse opp koden." Klikk på enten valg å gå gjennom fremgangsmåten med en kopi av telefonen på skjermen.