Nnywellness.com

Hvordan installere Front brems Pads på en 1999 Saturn


Hvordan installere Front brems Pads på en 1999 Saturn

I 1999 var det syv forskjellige modeller produsert av Saturn car company. Disse var sedaner, kupeer og vogner og de alle kom med samme 1,9-liters fire-sylinder motor. Selv om det er sju forskjellige modeller av Saturns å velge mellom, er prosessen med å erstatte bremseklossene den samme for alle. Denne prosessen innebærer fjerne calipers og gamle pads og installere nyheter pads. Mens du har calipers av, inspisere bremseskiver for underskriver av overdreven heten bygge; sikre at de ikke har blitt slitt utenfor deres minste tykkelse.

Instruksjoner

• Blokkere en bakhjulet foran og bak å sikre bilen. Slå det forside lug vanskelige problemer mot klokken med lug fastnøkkel til å løsne dem. Plass kontakten under på frontrammen cross medlem og øke bilen til forhjulene er opp fra bakken. Stedet jack står under rammen bak forhjulene og fjerne hjulene.

• Plass bremseklossene på boksen de kom med metall støtte grossist. Coat metall backing plater med anti-hvin limet.

• Fjern caliper-låsing pin og veilederen pin ved å vri dem mot klokken ved hjelp av den riktige Allen fastnøkkel. Dra låsen åpner og lukker av tykkelse støtte og henge den fra coil våren med en ledning.

• Skjule caliper stempelet bremsekloss sprederen, en C-klemme eller store Channellock tang. Løfte en kant på caliper støvel å fjerne alle fanget.

• Fjerne pad klippene fra caliper og caliper støtte. Erstatte gamle hefte med nye.

• Installere nye bremseklosser til låsen åpner og lukker, og skyv caliper over rotoren. Rengjør den glatte delen av pinnene og belegge seg med silikon fett.

• Installere veilederen pin og låsetappen, rotere dem med klokken til finger stramt. Skru dem med Allen fastnøkkel. Hvis du har riktig Allen fastnøkkel kontakt, dreiemoment disse pins til 27 fotpund. En Allen fastnøkkel socket er en kontakt som har en Allen fastnøkkel, i stedet for en kontakt for kjøring muttere og bolter.

• Installer forhjulene og start det lug vanskelige problemer for hånd. Tettsittende det lug vanskelige problemer ved hjelp av lug skiftenøkkelen. Heve bilen utenfor står, fjerne står og lavere bilen til hjulene gjør kontakt med bakken. Dreiemoment det lug vanskelige problemer til 95 fotpund i en stjernemønster.

Tips og advarsler

  • Minimum tykkelsen på foran bremseskiver på alle Saturns er.633 (633 tusendeler) av en tomme. Erstatt rotorene hvis de ikke oppfyller minimumskravene tykkelse.
  • Å erstatte rotorer som ikke oppfyller minimumskravene tykkelse kan føre til katastrofale bremsen feil.