Nnywellness.com

Hvordan får jeg mine kontakter fra min gamle telefon til min nye Blackberry?


Hvordan får jeg mine kontakter fra min gamle telefon til min nye Blackberry?

Med dagens tung tillit på adressebøker vet fleste bare ikke mer enn én eller to av deres kontakt tall på toppen av hodet. En av de vanligste bekymringene når du får en ny BlackBerry er hvordan overføre kontaktfilene dine fra den gamle mobilen så raskt som mulig. BlackBerry telefoner kommer med et gratis program, kalt BlackBerry Desktop Manager, som gjør det enkelt å overføre brukerdata fra én enhet til en annen.

Instruksjoner

• Start BlackBerry Desktop Manager på datamaskinen. (Se ressurs 1 for nedlasting hvis du ikke allerede har denne ledig program). Koble den gamle mobilen til datamaskinen med USB-kabelen.

• Klikk "Enheten bytte Wizard" på hjemmesiden BlackBerry Desktop Manager. Klikk "Start" under overskriften som best beskriver typen operativsystem for den gamle mobilen.

• Velg "enhet data og alternativer" under Alternativer på vei; Dette vil omfatte kontaktfilene dine. Klikk "Neste". Koble fra den gamle mobilen fra datamaskinen når Fremdriftsindikatoren viser at Importer fremdrift for informasjon er fullført.

• Koble den nye BlackBerry-telefonen til datamaskinen med riktig USB-kabelen. Klikk "Neste" og vent til dataene du nettopp importerte lastes på den nye BlackBerry. Koble den nye BlackBerry Når bekreftelsesmeldingen at prosessen var vellykket.

Tips og advarsler

  • Du kan også overføre tredjepartsprogrammer under denne prosessen ved å bare sjekke "tredjeparts programmer" i tillegg til "enhet data og valgmulighetene" i trinn 3.
  • Denne prosessen er utviklet til overføring av brukerdata mellom Palm, Windows Mobile og BlackBerry forskning i bevegelse operativsystemer. Hvis den gamle mobilen bruker en Android, Apple eller andre operativsystemer, bør du kontakte mobiltjenesteleverandøren for kundestøtte.