Nnywellness.com

Bruke en kabel DVR


En digital videoopptaker eller DVR, er et system som brukes av kabelselskaper å tillate kundene å spille inn TV-programmer og deretter se på deres bekvemmelighet. DVR er en moderne versjon av en Videospiller, med fordelen at den er koblet direkte til maskinen kabelen. Den innrømmer du å søke for planer å fortegnelse, sjekk visning ganger og priser og oppdatere oppføringer hver kveld.

Instruksjoner

Koble DVR

• Velg riktig DVR for maskinen kabelen. Hvis du kjøpt boksen selv i stedet for å leie en fra kabelselskapet, må du Kontroller at modellen er kompatibel med kabelen og at tilkoblingene og USB-porter fungerer riktig.

• Koble din DVR til din kabelboks eller direkte til TVEN hvis systemet tillater den. Hvert selskap har sitt eget sett med protokoller gjort å samsvare med den spesifikke merke og kabel systemet. Lage en avtale for en kabel representant å installere boksen for deg, eller be om en manuell slik at du kan lære trinnene som kreves for å riktig hekte boksen selv.

• Ikke bruk frontpanelet tilkoblinger for noe. Hvis du leier boksen DVR fra kabelselskapet, er disse tilkoblingene sannsynligvis deaktivert så ingenting kan kobles det. Hvis du har din egen boks, likevel unngå dem. Fordi systemet er konfigurert, kan disse forbindelsene forstyrre signalet eller forårsake betydelig hvit støy.

Bruke en DVR

• Bruk din DVR som en Videospiller, men uten å bekymre gå tom for plass på et bånd. Siden DVR poster programmene til en harddisk har du ingen begrensninger på hvor mange programmer du kan lagre for senere visning.

• Tilgang til brukerinnstillingene i DVR-boksen for å justere menyen. Du må velge skjermformat (16:9 widescreen eller 4:3 letterbox) og deretter velge den riktige HDMI/YPbPr utgangen. Dette sikrer at alle kanaler spille på samme HD-format.

• Merk et program du vil registrere og deretter inn informasjonen i DVR via fjernkontrollen. Du må angi systemet for en enkeltstående innspilling (som i tilfelle av en film) eller pågående opptak (for ukentlige serien).

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på at DVR boksene selges på eBay og andre nettsteder er vanligvis ulovlig, og de kan kreve en tilkobling som går utenom kabelen låsesystem for å få tilgang til opptak programmering.