Nnywellness.com

Hvordan sette opp en Videospiller til posten satellittkanaler


Trekke opp en videoopptaker til posten satellitt TV er ikke annerledes enn trekke en til posten kabel-TV. Viktigste er å distribuere kabler slik at signalet gjennom Videospilleren og deretter fortsetter på TV-apparatet. Denne tilkoblingen kan gjøres gjennom koaksial kabler, RCA kabler eller en kombinasjon av begge. Når den er riktig tilkoblet, kan du registrere alle satellitt-TV-kanal på en videokassett.

Instruksjoner

• Koble fra kabelen som kobler mottakerboksen satellitt direkte til TV-apparatet. De er sannsynligvis koblet av en koaksialkabel; i dette tilfellet koble den boksen satellitt utgang slutten. Hvis de er tilkoblet RCA kabler, kobles på TV slutten.

• Koble satellittmottakeren til EXT1 til Videoopptakeren. Koble en separat koaksialkabel til mottakerens utgang og videoopptakere inngang port. Eller, hvis du frakoblet RCA kabler i forrige trinn, koble de ledige endene til videospillere RCA inngangene (disse portene er i ryggen, ikke foran).

• Koble Videospilleren til TV-apparatet. Hvis du koblet en koaksialkabel i trinn 1, kan du koble den gratis enden til utdataporten videospillere, med den andre enden fortsatt koblet til TV. Hvis ikke, bruk en ekstra kabel for å opprette tilkoblingen. Deretter Koble strømledningen videospillere.

• Angi Videospilleren på linje inn-kanal. Det er trolig merket "L-1" og kommer før den første numeriske kanalen på kanalvalg videospillere. Kontroller at satelittmottaker settes til satellitt kanalen du vil spille inn fra.

• Sett inn en skrivbar kassett i VCR (kassetten er skrive-beskytte må fortsatt ha en fane eller dekkes) og kontroller at det er helt rullet opp. Bruk videospillere "Record," "Pause" og "Stop"-knappene for å starte, stoppe og stoppe opptaket som du ønsker.

Tips og advarsler

  • Hvis Videospilleren har RCA-utganger (som vil være i front) og TV har inngang porter, kan du bruke RCA-kabelen koble VCR og TV, i stedet for den koaksiale. Hvis du ønsker å bruke videospillere timeren, satt VCR klokken til riktig tid først. Følg videospillere instruksjon manuell eller fjernkontroll instruksjonene for hvordan du setter timeren.
  • Et bilde på en videokassett, som alle analoge opptak, vil ikke være en perfekt kopi; video- og kvaliteten reduseres litt.