Nnywellness.com

Fjerne Coil pakken i en VW


Fjerne Coil pakken i en VW

VR6 Volkswagen motorer kjøres tenningssystemet gjennom en coil pack, en liten boks på førersiden av motoren som hjelper distribuere gnisten. Denne plast boksen er ikke billig, og verre ennå, det er utsatt for bryte innlegg, gjør motoren klikke og kjører på en færre sylinder. Du kan fikse det med epoxy eller bytte det ut for en ny, men uansett, først må du fjerne den.

Instruksjoner

• Pop panseret og Finn coil pakken på førersiden av motoren. Dette er en liten svart boks med alle tennpluggen ledningene fører inn i den.

• Label hver tennpluggen ledning permanent markør og maske tape. Dette paret opp hver plugin ledning med hvert innlegg på spolen pakken, og merke hvert par med samme nummer. For eksempel plugg kabelen koblet til den øverste høyre innlegget ville være merket "1", og innlegget vil ha en "1" etikett på det også. Det er ikke viktig hvilke sylinder disse plugin ledninger faktisk kontroll, bare plassering på spolen pakken for re-installasjon. Gjenta denne prosessen for hver plugg wire på spolen pakken.

• Trekk av alle tennpluggen ledninger med hendene ved gripende ved foten av tennpluggen ledningen og slite bakover. Unclip ledningsnett leder i coil pakken ved å trykke på kategorien i midten ved hjelp av tommelen. Deretter bruke 3/8-tommers ratchet, filtypen og kontakter til unbolt coil pakken fra motoren.

Tips og advarsler

  • Riktig merking med gjøre installasjon og re-installasjon prosessen enklere. Være veldig forsiktig med hvordan du merker, og prosessen vil gå mye jevnere.