Nnywellness.com

Hvordan godkjenner jeg en bil tittel?


Hvordan godkjenner jeg en bil tittel?

En bil tittelen er et juridisk dokument som angir gjeldende eieren av bilen. Tittelen inneholder fullt navn og adressen til eieren/eierne når bilen er overført. Tittelen inneholder også informasjon om kjøretøyet, som bilen identifikasjon nummer (VIN) og år, merke og modell av bilen. Selv om eierens navn på tittelen, kan en annen person har registrert bilen. Uten en bil tittel, kan ikke en kjøper være sikker på at alle eiere har signert over retten å bilen.

Instruksjoner

• Notarize selger signatur. Dette er ikke nødvendig i alle land. For eksempel California krever ikke notarization, men Oklahoma gjør. Hvis signaturen må være attestert, må seller(s) signere dokumentet i nærvær av en notarius og vise riktig identifisering. Det er vanligvis en avgift for denne transaksjonen. Hvis ingen notarization, gå til trinn 2.

• Signere selgeren på riktig sted. Hvis mer enn én eier er omtalt på tittelen, må alle eiere signere tittelen. Unntaket er hvis det er en "eller" mellom eiere navn (f.eks Bill Moore eller Sandy Moore). En "eller" lar enten eieren å selge bilen uten signaturen til den andre. Ordet "og" mellom to parter krever signatur for begge parter.

• Print kjøperen 's navn, adresse, gjeldende kilometerteller lesing, kjøpe beløpet (eller gave, eventuelt), førerkortnummer og for i den aktuelle delen. Navnet på denne delen varierer litt tilstand, men Florida titler angi denne delen som delen "Overføring av tittelen av selger". Kjøperen kan deretter logge sin signatur i det valgte feltet.

• Kopiere innkjøpergruppe utgivelsen av ansvar eller bill of salg, delen av tittelen. Denne delen av tittelen skal være revet og blir med selgeren. Det kan også bli sendt til Institutt for motorkjøretøyer for å angi at kjøretøyet har blitt solgt. Husk å ta buyer(s) navn, adresse, Kjøp, kjøperens signatur og kjøretøy informasjon som år, merke, modell og VIN.

Tips og advarsler

  • Når et kjøretøy er betalt av, finansieringsselskapet burde varsle aktuelle motorkjøretøyer avdelingen og en ny tittel i bare eieren (e) navnet skal utstedes. Hvis en ny tittel ikke er mottatt, og du vil selge bilen, kontakt finansieringsselskapet og be om en lien utgivelse. Denne utgivelsen er en offisiell dokument som viser at bilen er betalt og gratis heftelser eller heftelser. Kjøperen må bare din signatur på tittelen og lien utgivelsen å få en ny tittel i hans eller hennes navn bare.