Nnywellness.com

Typer Walkman erstatningsprodukter


Typer Walkman erstatningsprodukter

Walkman, en merkevare av bærbare kassettspillere produsert av Sony Elektronikk Corp fra 1979 til 2010, var verdens første affordable, masseprodusert bærbar musikkspiller. Selv om 200 millioner Walkman tape spillere ble solgt i løpet av produktets levetid, begynte bruk å avta raskt når mindre bærbare musikkspillere med høyere kvalitet lyd inn markedet.

Bærbare CD-spillere

Takket være sine synkende kostnader, har bærbare CD-betalere faktisk sett gjenoppblomstringen i omsetning de siste årene. Opprinnelig frowned på deres hyppige hoppe og vekt, har teknologiske fremskritt nå gjort hoppe sjeldnere og enheter lettere. Bærbare CD-spillere er tilgjengelige for en brøkdel av kostnaden for MP3-spillere. Det, sammen med populariteten til CDer, lage plater en passelig og billig alternativ.

Mini plate

Mini plate-teknologi premiere i 1992, og representerte først i bærbare, skrivbar digital-musikkteknologi. Mini-spillere er fortsatt produsert i dag og allment populær blant musikere og audiofile som høy kvalitet, bærbare innspillingsenheter. Som CD og MP3-spillere, kan brukerne lytte til egendefinerte disker av egne musikkfiler. Mini plater er lette og ikke hopp over, og alternativet høy kvalitet innspillingen er noe verken MP3-spillere eller musikk mobiltelefoner tilbud.

MP3-spillere

MP3-spillere debuterte i 1998 og over neste tiåret ble den dominerende bærbar lydspiller. Med deres massiv lagringskapasitet kan MP3-spillere lagre store musikkbibliotek i en håndholdt enhet. Disse avbruddsfri enhetene leveres også med grensesnitt som viser album kunst og spore informasjon. Nye utviklinger MP3-spilleren teknologien inkluderer tillegg av musikk funksjoner som spill, kalkulatorer, kalendere og video-opptak.