Nnywellness.com

Hvordan du utformer Subwoofer skap


Hvordan du utformer Subwoofer skap

Utforme en subwoofer boksen kan du legge til en personlig touch til din bil eller lastebil og lydanlegg. Også kan utforme en subwoofer for å imøtekomme en bestemt subwoofer også resultere i bedre ytelse og lydkvalitet fra subwooferen. En subwoofer må en innvendig volumet utfører som annonseres. En hjem-laget subwoofer boksen er også mye rimeligere enn en butikk-kjøpte boks. Det første og viktigste trinnet for å opprette en subwoofer boksen er designprosessen.

Instruksjoner

• Mål den tilgjengelige plassen i din bil eller lastebil. Vanligvis plasseres subwoofere i bagasjerommet på en bil eller bak baksetet på en lastebil. Bil subwoofer boksene kan være firkantet mens lastebil subwoofer boksene er vanligvis flat og rektangulær.

• Se i produsentens håndboken som fulgte med subwooferen. Hver subwoofer er utformet for å brukes i en bestemt størrelse. Produsentens håndbok vil anbefale en interiør volumstørrelse samt diameter og dybden av subwooferen.

• Bruk en subwoofer kabinett kalkulator som er tilgjengelig på The 12 Volt, en bil audio nettsted. Subwoofer kabinett kalkulatoren vil opprette mål for en subwoofer-kabinett. Bruk informasjonen tilgjengelig plass i bil eller lastebil, subwoofer dybde, subwoofer diameter og anbefalte interiør volumet.

• Vurdere materialene som brukes i boksen subwoofer. Nesten alle subwooferen bokser er laget av 3/4-tommers middels tetthet fibertre. Dette materialet er svært holdbare og rimelige. Også krever subwoofer boksene en terminal kopp. En terminal cup er et koblingspunkt mellom subwooferen inne i boksen og forsterker som gir strøm. Terminal kopper er tilgjengelig i mange stiler og størrelser. Subwoofer bokser må også festes sammen med carpenter's lim, 2-tommers skruer og silikon tetninger.