Nnywellness.com

Slik feilsøker du en CD-spiller som bare kaste ut når du er på Side


Slik feilsøker du en CD-spiller som bare kaste ut når du er på Side

Problemer med CD (CD) utstøting skyldes ofte fordi CD er kompatibel med spilleren. Mange CD-spillere kan ikke godta alle varianter av CD. Spesielt plagsom CD inkluderer hjemme-brente CDer med selvklebende papiretiketter som kan sette seg fast; og CD-er uten en sølv belegg som kan få for varmt. Andre utstøting problemer kan være relatert til svake batterier og måtte slå CD-spilleren på sin side kan være et tegn på at CD-spilleren trenger ekstra hjelp av tyngdekraften å utføre utstøting.

Instruksjoner

• Legge til nye batterier i CD-spilleren utstøting ikke er tilfredsstillende fullført. Motoren som leverer CD-skuffen kan ikke får nok strøm.

• Åpne brettet og se etter selvklebende etiketter rester. Etikettene kan bli unglued fra CD og pinne til CD-skuffen. Erstatte hjemme-brente CDer som bruker papiretiketter. Ikke bruk den slags etikett igjen. Bruk en CD markør pennen til å merke CDer i stedet.

• Bruk tomme CD-plater med en sølv belegg. Spesielt hvis du lar CDer i en bil. Mørkt belegg kan varme opp og forårsake hoppe og feil, inkludert slutt feil på CDen. Sjekk for tillatte temperaturområde på tomme CD-innpakning.

• Kaste platen Hvis problemet bare oppstår med én bestemt plate, eller en type plate, for eksempel egendefinerte formet eller mini-plater.

• Kontroller at du plasserer CD i skuffen eller spor riktig opp hvis CDen ikke ut riktig. Teksten er vanligvis på topp. Prøv å bruke krisen ut pin noen ganger se om det forbedrer saker. Mange CD-spillere har en liten, pin hole på fronten av skuffen. POKE en bøyd binders inn i det og skuffen åpnes normalt. Gjør dette et par ganger og det kanskje nytt sete kilder som kan forårsake CD-spilleren å bare kaste ut når på sin side.