Nnywellness.com

Hvordan forkorter jeg rammen i 1972 GMC henting?


Hvordan forkorter jeg rammen i 1972 GMC henting?

Del av Chevrolet/GMC appell har alltid vært dens allsidighet. I 1967 gjennom 1972 generasjon var et meget godt eksempel på denne plattformen jack-of-all-trades personlighet. disse lastebilene ble produsert i 12 ulike montering planter i Nord- og Sør-Amerika i en forvirrende rekke konfigurasjoner. For å gjøre rammen tilpasningsdyktige uten å endre den grunnleggende arkitekturen, inkludert GM en helt rett del i midten; Denne funksjonen gjør endre akselavstand på en ganske grei forslaget.

Instruksjoner

• Posisjon en jack står under hver ramme jernbane på begge sider av rammen, bare under overføring cross-medlem og center kryss-medlem (en med drivakselen hullet i midten). Juster står slik at putene er så nær som mulig til rammen og sett tre mellomlegg utgjør forskjellen.

• Merk en perfekt loddrett linje helt rundt ramme jernbane 3 inches bakover fra overføring cross-medlem. Du kan vurdere å bruke et lodd bob for å holde linjen rett. Ikke bekymre deg hvis rammen ikke er helt nivå foran til bak; den vertikale vinkelen forblir det samme så ender vil fortsatt samsvarer.

• Mål og Merk en tverrlinje bakover på én ramme jernbane avstanden du vil forkorte rammen. Bruk lodd bob her som du gjorde i frontlinjen. Nøye overføre målingen til den andre rammen skinnen. Presisjon er kritiske her.

• Bruk en jeksel og cut-off hjul for å skjære rett ned alle fire linjer markert i trinn 2 og 3.

• Erstatte kutte hjulet med en slipende og male en 45-graders skråkant på kantene av kuttene. Skråkant fra utsiden på bakre kutt og innsiden på foran kutt slik at de justeres.

• Trykk de to sidene av rammen rail sammen og tack sveise felles i fire til seks steder.

• Cut to 18-tommers lengde 1/4-tommers stål plate, noe som gjør dem akkurat bred nok slik at de passer innenfor C-kanaler i rammen tog. Skråkant på én side av stål plater som du gjorde på ramme jernbane.

• Trykk stål plate i skinnen ramme med skråkant vender mot deg, sikre at felles i ramme jernbane er omtrent sentrert bak plate. Tack sveise forsterkende platen sted, og flytte til utsiden av rammen og fullføre sveising felles hele veien rundt.

• Gå tilbake til innsiden av ramme jernbane og finish sveising forsterkende platen i stedet. Du kan vurdere kjører din sveiser i korte 2-tommers strimler atskilt av 2 inches, og deretter gå tilbake og fylle hullene. Dette vil bidra til å redusere varme oppbygging i metall og forhindre påfølgende svekkelse.

Tips og advarsler

  • Mens du er der forkorte ramme jernbane, kan du vurdere boksing i hele lengden med noen 1/8-tommers stål plate. Lukking av den åpne enden av C-kanal rammen på denne måten vil øke sin stivhet og motstandsdyktighet mot for en minimal investering i materialer.