Nnywellness.com

Hvordan iPod Touch arbeid?


Hvordan iPod Touch arbeid?

På berøringsskjermen

IPod touch har en berøringsskjerm som lar brukerne tilgang til mange forskjellige menyer og funksjoner ved å berøre eller dra elementer på skjermen. Skjermen fungerer mye på samme måte en touch pad på en bærbar PC gjør. Det finnes forskjellige typer sensorer i bruk, men uansett hvilken type brukes i den bestemte enheten kan Ane hvor brukeren berører skjermen, ofte gjennom elektriske impulser, og reagere hensiktsmessig. Dette er lettere enn å bruke tastene for en rekke årsaker. Brukere kan velge noe de ønsker ved å berøre det og kan bla gjennom sanger og menyer med sin finger. Det gjør opplevelsen mer interaktiv og enklere på de som ikke er vant til hvordan de forskjellige knappene på en tradisjonell iPod fungerer.

Skjermretning

Du kan vende iPod touch enten vannrett eller loddrett, avhengig av hvordan du skal bruke den. Dette er en stor forbedring. Når du lytter til musikk, er det ofte enklere å ha iPod touch loddrett slik at den passer inn i en sak eller lomme enkelt, og du kan bla gjennom sanglisten raskere. Hvis imidlertid du ser en film eller sende en tekstmelding, gir holde iPod vannrett rom for bildets skjermen og tastatur i sende tekster eller e-post. Det kan også være nyttig når du spiller spill, avhengig av hvilket spill du ønsker å spille.

Potensielle problemer

Det er noen problemer som oppstår med iPod touch, akkurat som med alt annet elektronisk utstyr du kjøpe. Den mest åpenbare er skrape skjermen. Hvis noe skjer med skjermen, er du begrenset på hva du kan gjøre med iPod touch. Siden menyer og knapper er satt opp til å være touch forståelsesfull, når skjermen går, så hele iPod touch. IPod touch har blitt designet for å hindre riper, men alt kommer ned til hvem skal bruke iPod touch og hvor omtrent de behandler den. Den andre faktoren aktuelle bruker touch i stedet for knapper. Mens noen finner disse enklere, kan andre få problemer på berøringsskjermen. Tastaturer er ofte den vanskeligste å bruke. Siden tastene er visuelle, og du kan ikke merke den aktuelle knapper, kan det være vanskelig å finne den rette skrive raskt.