Nnywellness.com

Hvordan installere en støtfanger på en Mitsubishi Galant


Støtfangere på en Mitsubishi Galant er laget av et tykt plastmateriale som kan bøye og gi. Hvor sheetmetal vil bulk, er bumperne fleksibel nok å sprette og viser ingen bulker. Mer omfattende skader kan sprekke eller punktere støtfangere, krever at de erstattes med nye. Installere en støtfanger på en Mitsubishi Galant tar omtrent en time av tid og krever bare noen vanlige verktøy som finnes i de fleste verktøykasser.

Instruksjoner

Front støtfanger

• Åpne Shack og plassere nye støtfangeren på forsiden av Galant. Lene mot bilen og støtfanger å holde støtfanger opp, hvis du ikke har noen å holde det på plass. Installer og stram tre bolter øverst i støtfangeren bruker en ratchet og 10 mm kontakt. Lukke panseret.

• Få under Galant front støtfanger og trekk sprut vakt til møte bunnen av støtfanger. Installere svart plast klippene gjennom hullene i støtfanger og sprut vakt. De festes på plass.

• Gå til siden av støtfanger, like foran fremre dekk. Installer og stram raden av fem skruene på kanten av støtfanger mot dekket.

Støtfanger bak

• Åpne bagasjerommet og plassere bakre støtfanger på Galant. Plast klippene som passer inn i hullene langs toppen av stammen. Utklippene pop på plass når presset gjennom hullene og vil holde støtfangeren på plass.

• Få under bakre støtfanger og kommer opp sømmen der støtfanger og bakre kvartal panel av bilen møtes. Bruke en ratchet og 10 mm kontakt installere tre bolter på hver side av bilen.

• Se direkte bak bakre dekk og installere en rad med tre skruer på kanten av støtfanger. Hull og ansikter skruene vil møte bakre dekk.