Nnywellness.com

Hvordan konvertere en strømuttaket på bilen til en Plug-In apparatet


Selv om teknologien har kommet sterkt i 12-volts apparatet markedet, finne mange mobile personer fortsatt seg selv med behovet for å bruke 110-volts AC-drevet utstyr som blandemaskiner, miksere, TV og andre enheter som kan bare kobles til en stikkontakt som er i en bygning. Bilens stikkontakter er generelt sigarettenner stil beholdere og DC-strøm av disse må konverteres til vekselstrøm (AC) for å kjøre den ønskede apparater. Moderne teknologi har kommet i gjør denne bilen-uttaket konverteringen mulig.

Instruksjoner

• Bestemme en plassering langs bunnen av din dash hvor du ønsker å montere din makt omformer, sørge for mount sted ikke altfor langt unna å hindre koble enheten til det nærmeste sigarettenner-uttaket.

• Skru i selv trykke skruene som fulgte med din makt inverter. Kjøre skruer gjennom mount's skruehullene og i nedre dashbordet trim.

• Inverter's sigarettenner adapter plugg inn 12-volts sigarettenneruttak og slå inverter i på-posisjonen. Observere strømindikatorlampen å sikre enheten mottar strøm. Avhengig av kjøretøyet, vil du måtte aktivere tenningsbryteren til makten lettere mottaket.

• Kobler apparatet til en av de tre pronged utgangene på inverter og bruke apparatet som normalt hjemme.

Tips og advarsler

  • Bil stikkontakt vekselrettere er utformet for små hjem apparater, som blandemaskiner, miksere, små TV, etc. Koble din inverter direkte til bilens batteri for elektroverktøy som elektrisk øvelser, rundskriv sager og andre. Konvertere bilens stikkontakt makt bare for lav-strømstyrke enheter.