Nnywellness.com

Forskjellene transformatorene og vekselrettere


Forskjellene transformatorene og vekselrettere

Makt vekselrettere, som konverterer DC bil batteri utgang til AC utgang brukes av vanlige husholdningsapparater, vokser i popularitet. Transformatorene, derimot, konvertere en watt strøm til en annen wattstyrke. De er uunnværlig når du tar en tur utenlands med ditt eget utstyr. Både vekselrettere og konverteringsprogrammer transformere ubrukelig elektrisitet til makten du kan bruke.

Typer makt vekselrettere

Hvis du leter etter en makt inverter bruke i bilen makt små mobile elektroniske enheter, vil alle billig strøm omformer som plugges inn i en bil sigarettenneradapter. Imidlertid, der er et par ulike typer makt vekselrettere.

Endret sine wave vekselrettere er de vanligste og rimeligste kraft vekselrettere. I de fleste tilfeller vil en modifisert sinuskurve inverter fungere fint, slår fans, elektroniske enheter med strømadaptere og små apparater uten problemer. Imidlertid high-end enheter koblet direkte til en av disse vekselrettere kan kjøre høyt eller varme, eller kan ha noen elektroniske forvrengning.

Ren sinuskurve inverter er hvilken høyeffekts, sender ren kraft på linje med standard verktøyet elektrisitet. Disse vekselrettere er stor for enheter som trekke mye strøm, for eksempel laserskrivere, kopierer maskiner og high-end elektroverktøy. Disse dyrere vekselrettere fungerer med følsomt elektronisk utstyr uten problem.

Typer transformatorene

Transformatorene kommer i to grunnleggende typer: konverteringsprogrammet AC-til-DC strøm og spenning konverteringsprogrammet. AC-til-DC er sjelden nødvendig i USA, som nesten alt du kjøper er designet for å bruke strøm på noen måte. Men er konverteringsprogrammet spenning svært nyttig når du bruker utenlandske apparater eller reiser til andre land.

Standard stikkontakter i USA er vurdert for 110 volt strøm. I Europa, rangeringen er vanligvis 220 volt, og andre land skiller seg også, noen så høyt som 240 volt. Hvis du kobler en 220-volts apparatet til en 110-volts stikkontakt, vil du på minste blåse en sikring; koble en 110-volts apparatet til en 220-volts strømuttak, og du kjører risikoen for brann eller et sjokk. Spenning konverteringsprogrammer transformere trygt en spenning vurdering til et annet, eliminerer risikoen.

Spenning konverteringsprogrammer kalles trinn (220-til-110 volt), step-up (110-til-220 volt) og kombinasjon konverteringsprogrammer. Kombinasjon konverteringsprogrammer fungerer som både en step-up og en step-down omformere og også glatte ut spenningsvariasjoner slik overspenning kan ødelegge utstyret ditt.

I tillegg til transformatorene, kan reisende trenger plugg adaptere, som utløp figurer i forskjellige land ikke alltid imot konverteringsprogrammet. Plugg adaptere bør aldri brukes som en erstatning for en strøm omformer, som de bare endre formen på en plug og ikke på noen måte forandre elektrisitet.

Som skal brukes

Inverter og omformer valget er ganske enkel: Hva ser utsalgssteder som? Utover det trenger du en strøm omformer eller omformer som gir nok utgang for å gi dine behov. Den enkleste måten å finne dette er å legge opp strømkravene watt apparater du vil bruke samtidig og kjøper en inverter eller omformer som er rangert ett trinn høyere.

Makt vekselrettere over 400 watt må være direkte kablet til et batteri. Dyp-syklus batterier er mye mer egnet til dette nivået av strømforbruk.