Nnywellness.com

Hvor er kartet sensoren en 1998 Blazer 4.3?


1998 Chevrolet Blazer kom standard med en 190-hestekrefter, 4.3-liters Vortec V-6 motor. Som med alle søkemotorer i sin tid, bruker 4.3-liters Vortec motoren mange sensorer strødd i hele drivverket. De mangfoldige absolutt trykksensor overvåker trykkendringer i inntaket manifold og videresender denne informasjonen til Blazers maskinen slik at den kan justere luft-til-drivstoff forholdet tilsvarende. Skifte kart sensoren er enkel, men finner det kan være litt vanskelig hvis du ikke vet hvor du skal lete.

Instruksjoner

Finne og fjerne kart sensor

• Åpne Blazer's hood og spore air filter stikkontakt røret fram der den kobles til toppen av motoren. Se passasjerens side av slutten av luft filteret stikkontakt røret og finne komponenten firkantet elektrisk koblet til inntaket manifold er dette kart sensoren.

• Koble kart sensoren ledningsnett, ved å løfte oppover i kategorien låsing og trekke selen fra kart sensoren.

• Dra rett oppover på kart sensor å fjerne det fra inntaket manifold. Lirke oppover på kart sensoren gummi grommet med en flat skrutrekker til å frigjøre den fra inntaket manifold. Fjern kart sensoren og sin grommet fra motorrommet.

Installere kart sensoren

• Trykk en ny gummi nippel, som kommer med nye kart sensor, i sin hullet i inntaket manifold til flens setene på inntaket manifold.

• Linje kart sensoren med de to låsetapper på inntaket manifold og trykker kart sensoren i sin grommet til den sitter flush på grommet.

• Koble ledningsnettet til kart sensoren.