Nnywellness.com

Hvordan erstatte rotoren i en Nissan Sentra


Hvis din Nissan Sentra shudders når du kommer til en stopp, er det på tide å inspisere bremsene. Hvis din bremseklosser og calipers ser bra ut, men det er fortsatt et problem, må du erstatte rotorer, også kjent som bremseskiver. Rotorer trenger sjelden å byttes ut, men hvis de blir skjev eller slitt ned, så det er på tide å bytte dem ut.

Instruksjoner

• Få nye rotorer på din lokale auto deler butikken som passer for din Nissan Sentra. Kjøpe et par og gjør fronten eller kjøpe to par og gjør alle våkne samtidig. Aldri bytte en singelen rotoren, da dette fører til ujevn og usikre bremsing.

• Prep kjøretøyet for jobben. Deaktivere batteriet ved negative kabelen frakople batteriet å hindre skade. Sikre koblet kabelen sikkert for å unngå kobler batteriet. Slipp på parkeringsbremsen.

• Løsne det lug vanskelige problemer på første dekk med en socket skiftenøkkel, deretter jekke opp kjøretøyet, og stedet jack står under solid deler av bilen. Kontroller at din Sentra ligger på flat mark og blokkere hjulene for å holde den fra å rulle.

• Fjerne dekk- og hjulenheten forsamlingen og deretter sette den til side. Skyve av låsen åpner og lukker ved å løsne de to festeboltene med pipenøkkel, og støtter caliper og knyttet brems slangen med mekaniker ledningen slik at det er trygt ut av veien mens du arbeider, og slik at bremsen linjen ikke blir frakoblet.

• Ta av gamle rotoren og skyv på nye rotoren. Line opp nye rotoren på pinnene i samme rotasjon at du fjernet opprinnelige rotoren. Sikker nye rotoren med holder skruene som ble levert.

• Sette caliper igjen og erstatte festebolter med en momentnøkkel. Forkaste mekanikk ledningen og deretter montering av hjul og dekk igjen.

• Gå til hver ekstra rotor du vil erstatte, og når du er ferdig, lavere din Sentra og stramme det lug vanskelige problemer på hvert hjul med en momentnøkkel eller luft ratchet med riktig adapter. Veien teste bilen å sørge for at alt fungerer riktig.