Nnywellness.com

Hvordan kan jeg tilpasse iPod Touch Hjem-skjermen?


IPod Touch har blitt ansett "den morsomste iPoden noen gang" siden den ble lansert i 2007 av Apple. Denne bærbar medieenhet ikke bare spiller lyd, men har ulike spill, videoer og bilder som er tilgjengelig på en berøring skjermen tastetrykk. Det er lommeformat, lett og enkelt for alle å bruke, uansett hvor teknisk kunnskapsrike de kan være. Mye av appellen til iPod Touch kommer fra hvor tilpasses den er. Aften skiftende Hjem-skjermen er enkel, og det kan gjøres i noen få trinn.

Navigere gjennom iPod

Finne ut hvordan du endrer innstillingene for iPod er Touch halve kampen når du er på oppdrag for å tilpasse den. Trykk på Hjem-knappen nederst i midten av iPod å oppdra dekk. Her, klikk "Innstillinger"-den har grå med tre tannhjul. Trykk "Generell" tilgang til de generelle innstillingene for iPod og endre bakgrunnsbilde/Hjem-skjermen.

Velge en ny hjem skjermen

Når du velger "Bakgrunn" i generelle innstillinger, vil du bli tatt til bildene lastet opp og lagret. Når du merker et album, kan du velge hvilket bilde som skal vises når du slår på iPod. Klikk på miniatyrbildet av bildet du vil bruke, og det vil bli forstørret. Du kan flytte og skalere bildet til ditt ønske, og velg "Angi bakgrunn" å bekrefte endringen. Nå når du slår på iPod eller vekke den fra dvalemodus, vises dette bildet som Hjem skjermen.

Tilpasse dekk

På iPod Touch, kan du tilpasse ikonene på dekk din også. Du flytter din program ikoner rundt, holde nede en av dem i cirka tre sekunder før alle ikonene på dekk begynner å vrikke. Nå kan du ordne dem eller slette de du vil fjerne, ved å trykke på "x" i øvre høyre hjørne av ikonet. Holde dekk organisert vil holde deg stress-fri og glad.