Nnywellness.com

Nummerskilt lover i Ontario


Nummerskilt lover i Ontario

Som alle regjeringer krever provinsen Ontario bileiere har bilskilt med gjeldende registrering koder. Platene må fornyes på årlig basis, med Samferdselsdepartementet mailing fornyelse skjemaene til bileiere ca 60 dager før registrering koder utløper. Bileiere har også flere typer plater å velge mellom.

Fornye eller erstatte plater

For en plate gyldig i Ontario, må du ha en validering klistremerke festet til øverst i høyre hjørne. Validering klistremerkene fornyes hvert år, og når du fornyer platen, må du ha følgende elementer: fornyelse programmet, kjøretøy tillatelse, bevis for forsikring, årsavgift, en rapport som sier at bilen passerte en utslipp test og kilometerteller informasjon. Du kan fornye platene i posten, Internett, lisens utstede kontor eller Service Ontario visning.

Personlig, grafisk, Veteran eller eksempel plater

Drivere i Ontario har muligheten til å kjøpe personlig plater. Disse platene tillater sjåførene å uttrykke seg med en kort melding på tallerkenen. Samferdselsdepartementet kan avvise forespørselen hvis det er funnet for å være upassende i følgende kategorier: seksuell, fornærmende eller uanstendig språk, religion, narkotika og alkohol, politikere, vold og kriminell aktivitet, menneskerettigheter diskriminering og immaterielle. Det er grafisk plater med ting som Ontario idrett lag, veldedige organisasjoner, universiteter og yrker. Hvis du er en samler av bilskilt, kan du også kjøpe en prøve plate (Dette gjelder bare skjerm, og er ikke lovlig for bruk på et kjøretøy).

År med produksjon (YOM) plater

Klassisk bileiere kan få år av produsere (YOM) plater. YOM plater må brukes for en bil som er minst 30 år gammel og er "vesentlig uendret eller uendret fra originale produsentens produkt." Platene må produseres i Ontario og vil bli godkjent av sammenligne platen med en opprinnelige prøve å sørge for at YOM typeskiltet den originale platen.