Nnywellness.com

Hvordan erstatte lastebil seng veden på en 72 Chevy


Hvordan erstatte lastebil seng veden på en 72 Chevy

Chevy lastebiler er en amerikansk ikon. En funksjon av klassiske lastebiler som har blitt gjort unna med i dagens moderne er tre seng gulvet. Den vakre detaljer i krom og tre gulv er en fin finishen for en 72 Chevy. Nesten førti år senere bil og lastebil restaurering har blitt store nok business for reproduksjon sengen erstatning prosjektpakker å være en lett tilgjengelig vare, kort-skjæring tre arbeidet.

Instruksjoner

Flåten Side Chevy

• Fjern den gamle seng tre. Løsne mutterne på bolt strimler under lastebil med en innvirkning pistol. Tapp bolter opp gjennom skogen med en hammer og trekke dem ut oversiden med tang. Løft bolt strimler og lirke den gamle tre opp med en flat Lirk bar.

• Skjær to utenfor brett med en hammer og meisel, kjører meisel ned gjennom styrene langs vinkel jern stripen på siden av sengen. Bolter i 1967 og nyere Chevy lastebiler langs vinkel strimler er sveiset i og er best igjen på plass. Chip gjenværende magisk under vinkel med den meisel og hammer.

• Matche opp den nye utenfor tre strips med metall vinkel strimler og merke plasseringene til bolter. Hakk siden strimler slik at bolter med en gigg så, innskjæring i hvert sted ¼ tomme bredt og 1 tomme fra kanten av styret. Skyv kanten styrene under vinkel strimler.

• Plasser de resterende styrene over sengen, tett opp mot baksiden av drosje. Bruke bredden på styret i hvert sted som matcher opp til bolt avstanden. Juster chrome bolt strimler mellom tre styrene, passer den slått ned kantene inn i sporene i styret kantene.

• Slipp nye bolter ned gjennom krom bolt strimler og kjøre en vaskemaskin og mutter opp på hver fra under bilen. Bruk innvirkning pistol til å stramme.

Trinn Side Chevy

• Fjern de originale boards. Løsne og fjerne nøtter fra hver bolt og trykke dem opp gjennom styrene. Trekke dem ut på toppen med tang og press gamle styrene fra sengen med en flat Lirk bar.

• Installer runde kutt kort bitene i de fire hjørnene av senga først, rundt hjulmuttere, to stykker på hvert hjørne. Passe første remsen med sin cutout utstyrt pent mot hub på hver side av lastebilen sengen.

• Plasser gjenværende seng styrene å passe med bolt mønstre i sengen. Passe chrome bolt strimler mellom styrene, passende ned slått kantene av chrome strimler inn i sporene i kantene av styret.

• Installere nye bolter gjennom hvert hull i chrome bolt strimler. Tråden en vaskemaskin og mutter på hver bolt og stramme hver hånd. Snurp nøtter resten av veien og tettsittende dem med innvirkning pistol. Være forsiktig ikke over stramme, å forhindre smilehullet chrome strimler.