Nnywellness.com

Jetta GLI automatisk vs femtrinns


Jetta GLI automatisk vs femtrinns

Personbiler, som Volkswagen Jetta, tilbyr stil og komfort, med rimelig. Heldigvis produsentene av Jetta tilbyr ulike trim nivåer, for eksempel GLI og femtrinns, så forbrukere har en rekke valg før du kjøper.

Identifikasjon

Volkswagen Jetta er en sedan eller vogn-formet kjøretøy som henvender til ulike forbrukere, fra de budsjettbevisste til bilentusiast. Trim nivåer, eller ulike funksjoner og tilbehør, er mange og inkluderer både manuelle og automatiske girkasser.

Funksjoner

Den spesifikke Jetta GLI modellen kommer ikke i automatgir. Faktisk, tilbyr det en sekstrinns manuell girkasse, designet for forbrukeren ser for ytelse uten andre kostbare dyre funksjonene, for eksempel oppvarmet bilseter. Femtrinns Jetta kommer i både automatisk og manuell overføring modeller. Det tilbyr denne funksjonen for nesten alle trim nivåer, unntatt hvilken GLI.

Betraktninger

Funksjonen fem-trinns automatisk eller manuell girkasse tilbys på mange trim nivåer innrømmer forbrukeren å ha et større utvalg i bilen. De er ikke tvunget til å konsentrere seg om ett trim nivå, men kan se på alle funksjonene og avgjøre hva som er best for dem personlig.