Nnywellness.com

Feilsøke en iPhone med en tom skjerm


IPhone er en multimedia-beriket smarttelefon produseres og selges av Apple. Telefonen lar brukerne surfe på Internett, sjekke e-post, sende og motta tekstmeldinger, laste ned programmer og foreta og motta telefonsamtaler. Telefonen belastes bruker en vekselstrømsadapter som settes inn i en stikkontakt eller drevet av th USB-stasjonen på datamaskinen. Brukere kan oppleve en tom skjerm når telefonen blir frosset eller ikke svarer. Dette kan skyldes lite batteristrøm og behovet for en programvareoppdatering.

Instruksjoner

• Lade iPhone. Koble telefonen til en stikkontakt medfølgende iPhone AC-adapteren. Skjermen på en iPhone som er ekstremt lav makt kan være tomt i opptil to minutter før strømmen er tilbake.

• Start iPhone. Trykk og hold knappen "Dvale/vekke" øverst høyre på telefonen. En røde skyveknappen bilde vises på skjermen. Skyv fingeren over bildet for å slå av telefonen. Trykk og hold knappen "Dvale/vekke" å slå telefonen igjen.

• Finne programvareoppdateringer. Koble iPhone til datamaskinen med USB-ledningen. ITunes starter på skrivebordet. Klikk iPhone under "Enheter" i iTunes. Klikk "Sjekk for oppdatering" i kategorien Sammendrag og følg instruksjonene.

• Ringe 1-800-275-2273 for Apples tekniske kundestøtte hvis løsningene ovenfor ikke løser tomme skjermen. Du har maskinvare, og må ha telefonen erstattet. IPhone leveres med en ett års begrenset garanti. En teknisk Support hos Apple-spesialist bestemmer problemet, løsningen og alle nødvendige reparasjonskostnader.