Nnywellness.com

Sony Bravia teknisk informasjon


Sony Bravia teknisk informasjon

Sony BRAVIA er en moniker brukes på selskapets flatskjerm LCD-skjermer. BRAVIA står for beste oppløsningen Audio Video integrert arkitektur. BRAVIA navnet erstattet tidligere navnet Wega. Teknisk, BRAVIA refererer til en type farge prosessering på LCD-skjermer som er ment for å forbedre bildekvaliteten.

Logoen lanseringen

Sony BRAVIA logoen ble lansert i 2005. Bravia logoen er "Farge som ingen andre."

BRAVIA Engine

BRAVIA Engine er en digital videobehandling-system som gir bedre bildekvalitet, spesielt mer realistisk svarte og skarpere kantdefinisjon. I 2008 ble modig motoren oppgradert til versjon 2. Det finnes tre versjoner av BRAVIA 2: BRAVIA Engine 2 (52XBR7), BRAVIA Engine 2 EX (40XBR7) og BRAVIA Engine 2 PRO (70XBR7). Ifølge Stan på Sony Insider, EX og PRO versjoner legger du til en prosessor kalt Digital virkelighet Creation multi-funksjon, (DRC-MF) kan arbeide med signaler med standardoppløsning å bedre oppløsning. PRO-versjonen fungerer med alle video resolusjoner.

Oppløsning

Bravia-TV er alle HD-kompatibel.

Tilbehør

Sony lanserte modulen modig Sykehuslege Video koble sammen i 2007, da sammen med Digital Media Extender (DMeX), lar betrakteren til å koble TVEN til Internett og vise innholdet Sony bilder og Sony BMG Music som selskaper som AOL og Yahoo. Enheten trenger ikke å gå gjennom en datamaskin. en Internett-tilkobling på 3 Mbps er nødvendig.

Fremtiden

I 2010, er Sony satt til å rulle ut en ny 3D Bravia linje som tilbyr 3D-bilder ved arbeid med en spesiell briller. 3D-teknologi fungerer også med Sony video spill som Playstation 3.