Nnywellness.com

Slik klargjør billakk


Slik klargjør billakk

Forbereder billakk før bruke det på en bil er en komplisert prosess. Mye av preparatet er knyttet til malingssprøyte. En tett eller ødelagte sprayer vil ødelegge jobben. Men er feil maling konsistensen også en kritisk problem. Den beste måten å forberede maling er å rengjøre alle materialer og teste flere forskjellige konsistenser med maling for å finne best blande forholdet.

Instruksjoner

• Suge sprededyse maling i et løsemiddel rengjøringsmiddel for omtrent en time. Dette vil løsne alle fast maling i munnstykket og gjør det enkelt å rengjøre.

• Spray komprimert luft gjennom maling sprøyta munnstykket å løsne maling partikler. Bruk en myk børste til å skrubbe maling partikler fra rundt munnstykket. Hvis det er noen maling stakk inni munnstykket, dytte en tannpirker gjennom hullet å rengjøre munnstykket.

• Vaske resten av malingssprøyte med et løsemiddel renere og myke duker. Nyt slangen i en bøtte med løsemiddel renere omtrent en time. Utslette innsiden av beholderen spray med en myk klut.

• Angi spray trykket på spray pistol. Store områder, er 15 til 20 PSI nødvendig. For mindre områder, kan mindre press, som 10 PSI, fungere bedre. Teste trykket ved sprøyting på et skrap stykke papp.

• Justere tykkelsen på maling. Rør maling med en maling rørestang Fjern eventuelle luftbobler og bland fargen. Mest billakk er for tykt til spray jevnt uten bruk av maling tynnere. Hvor mye du har å tynne malingen vil variere avhengig av merke og type maling.

• Start med en 3-til-1 forhold maling til tynnere. Blande maling og tynnere med en maling rørestang til konsistensen er selv. Sett litt maling i paint sprøyta og spray maling på papp. Malingen skal tynn nok å spray jevnt, men ikke så tynn som å kjøre ned papp.

• Juster maling til tynnere forholdet til du er fornøyd med dekning du får. Legg til flere tynnere eller male som nødvendig for å oppnå den ideelle konsistensen. Når du har de riktige forholdet og en ren male sprøyta, er maling forberedt.