Nnywellness.com

BMW E34 Drift komponenter


Drivende er en bil sport som oppsto i Japan. Det har blitt veldig populært i USA også. Drivende er ikke racing i tradisjonell forstand der biler er racing mot hverandre rundt et spor. I stedet er driverne bedømt på muligheten til å styre bilen i en ekstrem drift, som er der bilen er satt i en tilstand av oversteering. Selv om BMWs ikke vanligste drift bilen, kan de gjøres i ett med de riktige delene.

Coilover suspensjon

En justerbar fjæring er nesten en nødvendighet for å bygge en vellykket drift BMW. Muligheten til å endre stivhet og innstillinger og bakhjulsopphenget vil tillate deg å ringe i suspensjon slik at du kan overstyring på vilje, som er der bakenden svinger ut. Stock E34 5 serien suspensjoner er generelt altfor myk for påkjenningene av drivende.

Felger og dekk

Alle alvorlig drift biler bruke en større-enn-lager lettmetallfelger. Dette er sammen med spesiell rase dekk laget av en myk sammensatt som gir mer grep og forutsigbarhet i det ekstreme kurvekjøring hastigheter som bilen styres på.

Rase setet og fem poeng Racing sele

Under drivende bilen er kastet aggressivt frem og tilbake gjennom hjørnene eller rundt en oval veddeløpsbanen. Dette fører i sin tur til høye G-krefter å være utøvet på bilen og sjåfør. For å holde kontroll over bilen, er en rase setet og racing sele som holder driveren fast på plass viktig.

Ekstra deler

Du trenger en papirkurv for alle delene du vil fjerne fra bilen for å gjøre det hjørne bedre og gå raskere rundt drift kurset. Når av de største ting i byggingen av en drift bilen fjerner vekt. Alt som er unødvendige fjernes vanligvis. En lettere bil er raskere og enklere å kontrollere drift hastighet.