Nnywellness.com

Brute Force 750 Ball leddproblemer


Brute Force 750 Ball leddproblemer

Kawasaki Brute Force 750 er en kraftig og dyktige fire hjul stasjonen verktøyet ATV som har gjennomgått flere endringer og forbedringer siden det har vært i Kawasakis utvalg. For en kort periode hadde Brute Force noen bidétbatteri og styring knoke problemer. Det finnes noen enkle løsninger på disse problemene.

Tilbakekalling

Kawasaki utstedt en tilbakekalling for noen av Brute Force linje ATV og erstattet bidétbatteri med en erstattet kit gratis. Sjekk med Kawasakis nettsted eller din lokale forhandler for din VIN nummer for å se om ATV er på tilbakekalling liste.

Ettermarkedet

Ettermarkedet deler produsenter tilbyr ballen felles kits for Brute Force som erstatte fabrikken kit med en mer kapabel enhet. Hvis ATV er ikke på tilbakekalling, eller du bare ønsker å erstatte fabrikken ballen leddene med en høytytende del, sjekk ettermarkedet for tilgjengelig erstatninger.

Utvidet garanti

Hvis du har kjøpt en utvidet garanti ikke og ATV på tilbakekalling liste, forhandleren kan fortsatt erstatte ballen felles settet gratis, forutsatt at de kan fakturere leverandøren garanti for den. Sjekk med leverandøren garanti og din lokale forhandler for spesifikke dekning.