Nnywellness.com

Hvordan du kobler en basshøyttaler til en Pioneer bil forsterker


Pioneer har vært et respektert navn i bilstereo for en stund og de fortsetter å produsere kvalitet til rimelige priser. Mens mottakere tendens til å motta mest ros for Pioneers suksess, tilbyr de en rekke produkter, inkludert sub bass og forsterkere. Hvis du legger sammen første bilstereoen og har alt klart, men trenger å vite hvordan å koble sub-woofer, kan det være din neste DIY-prosjektet.

Instruksjoner

• Kuttet to lengder høyttalerledningen som kommer fra forsterkeren til din basshøyttaler. Strip en åttende av en tomme av plast casing fra endene av ledningene.

• Finn høyttaler ledningen terminalene på forsterkeren. GM-5400T, vil disse terminalene være ved siden av makt og bakken terminalene på motsatt side av RCA innganger.

• Bro tilkoblingen ved å koble en ende av en høyttalerledningen til positiv terminalen som broterminalen på forsterkeren. Koble en ende av andre ledningen til terminalen som den negative terminalen en forente forbindelse til forsterkeren. Denne spesielle forsterkeren gjør det enkelt ved merking hvilke tilkoblinger du bruker for å bygge bro. Bruk en liten skrutrekker for å sikre ledningene.

• Forsterkeren kjører trygt på 4 ohm så må du være sikker på at det sub-woofer du bruker ikke er en 2 ohm sub. Se brukerhåndboken for sub-woofer hvis du er usikker om dette før tilkobling høyttaleren kabler til sub-woofer. Etter at visse din sub-woofer ikke kjøre 2 ohm, kobles den positive høyttalerledningen til positiv terminalen på sub-woofer.

• Koble den andre enden av negative høyttalerledningen til den negative terminalen på sub-woofer. Sikre ledningene ved hjelp av en skrutrekker eller en Allen fastnøkkel hvis nødvendig.

Tips og advarsler

  • Peak strøm av forente tilkoblingen er 760 watt, er RMS bare vurdert til 380 watt. Hvis du noen gang bruk mer enn én sub-woofer kan du vurdere å koble subs uten bro som du kan bruke 2 ohm sub bass.
  • Pass på at ledningene er sikret for å hindre shorting.