Nnywellness.com

Hvordan å slepe en Altima


Hvordan å slepe en Altima

Tauing bilen er nyttig hvis du vil beholde den dekk, gass og generell slitasje på bilen på lang kjører situasjoner som flytter fra én tilstand til en annen. Tauing en Nissan Altima er ikke annerledes enn tauing andre typer biler. Det finnes to typer tauing enheter du kan bruke: en slep dolly og en bil-operatør. Bruk tow dolly for forhjulsdrevne modeller og bil bærer for all-hjulet og bak-hjulet stasjonen modeller. Disse enhetene kan leies fra samme typer selskaper som du kan få en lastebil fra U-hale og Penske, for eksempel.

Instruksjoner

• Se hva slags hjulet stasjonen din Altima har. 2011 Nissan Altima er en forhjulsdrevne bil og måtte slepes med en slep dolly. Denne enheten heiser forhjulene av bilen av fortauet og trekker den bak trekkvogn.

• Fest tom slep dolly til lastebilen din ved å holde åpne coupler-låsing enheten og senke kabelendene over lastebilens knirkefritt ballen. Trykk låsehendelen ned og sette inn låsetappen. Trekk opp på enheten for å kontrollere at den er sikker.

• Sett inn den dolly strømuttak i lastebilens elektrisk for å aktivere lysene på dolly. Sikker sikkerhet kjedene ved kryss og tvers dem og sende dem gjennom Jer på lastebilen. Når gjennom, knytte kroken på sikringskjeden på lastebilen, men la litt slakk slik at dolly kan flytte under en sving.

• Rette slep dolly og linje opp din Altima med rampen strimler så foran på bilen er på baksiden av trekkvogn. Fjerne sikkerhetsnåler på samlingen ratchet og angre dekk stroppene. Pass på at ratchet håndtak i nedre posisjon.

• Holde dekk stroppene av dekk plattformen og lå flatt langs fender dolly. Deretter slipp låsetappen plattform. Dette fører til slep dolly å vippe tilbake og bli nivå med bakken slik at du kan kjøre til enheten.

• Kjøre på dolly sakte med en venn veilede deg. Når din forhjul slep dolly hjulet stopper, kan du slutte å kjøre. Dolly vippe opp igjen. Dobbel er sjekk at kjøretøyet sentrert på slep dolly plattformen.

• Sett inn plattform låsetappen og angi bil parkering brudd med bilen i park. For manuell biler, sett bilen i lave overføring. 2011 Nissan Altima Hybrid er automatisk mens Sedan er manuell.

• Plass tie-down ratchets Altimas dekk og trekke stroppene tilbake over dekkene så de sitter tett. Stram ved å trekke dolly ratchet opp og ned som du trenger. Det skal ingen slakk og stroppen på innsiden av dekket bør ikke berøres brems eller suspensjon deler. Sett inn sikkerhetsnål ratchet og knytte klippet med ratchet fortsatt i nedre posisjon.

• Sikre sikkerhet luftmaske fra plattformen bilen ved å trekke dem til rammen av bilen; La noen slakk for bevegelse mens du reiser. Slipp på parkeringsbremsen og låse din rattet i rett posisjon slik at hjulene er direkte til baksiden av kjøretøyet slep. Fjern tastene og låse bilen.

• Kjøre 100 fot og kontroller for å sikre at alt er fortsatt sikker. Så, er du klar å slepe din Altima.

Tips og advarsler

  • Ikke Legg din forhjulsdrevne Altima på dolly bakover. Dette kan skade bilen og forårsake mange sikkerhet farer.