Nnywellness.com

Hvordan installere bil parasoller


Hvordan installere bil parasoller

Bil parasoller er enkel enheter som er installert i indre av bilen på siden av frontruten som ansikter driveren. Hovedfordelen ved en solseil er at det hjelper for å holde indre kjøligere når kjøretøyet er parkert i solen ved å blokkere en del av solstrålene. En sekundær fordel av å bruke en solseil er at den forhindrer skadelige stråler fra solen fra uttørking og skade interiøret, som kan være spesielt nyttig i å forebygge sprekker på rattet og dashbordet.

Instruksjoner

• Åpne solseil i bilen. Ikke åpne den utenfor bilen og prøv å sette det i interiøret. De fleste parasoller er festet med en liten sløyfe som går rundt en krok eller bare en borrelåsfeste.

• Skyv den nederste kanten av solseil til nedre kant av dashbordet der frontruten møter dashbordet. Kontroller at skyggen er så nær frontruten som mulig og stanget mot bunnen av streken.

• Trykk den øvre kanten av solseil mot overkanten av frontruten. Skyggen bør ha en liten hakk i toppen av det som gjør at skyggen passer rundt bakspeilet og relativt flush mot frontruten.

• Dra solskjermene ned og trykk dem mot frontruten slik at de får solseil mot glasset. Noen parasoller har liten sugekopper. Hvis skyggen har dette, trykk sugekopper hardt mot glasset.

• Fjern solseil ved at solskjermene tilbake opp plasseringen. Dra den øvre kanten mot deg og manøvrere skyggen rundt bakspeilet. Hold skyggen forsiktig på hver ende og brett den sammen trekkspill stil. Fest lås og gjemmes skyggen i bilen der det ikke vil bli tråkket på.