Nnywellness.com

Hvordan lage bil Windows ikke dugger


Det kan ta en stund og en kombinasjon av ulike prosedyrer for å endelig finne hvordan balansere klimakontroll av interiøret i bilen for å hindre at windows tåkete opp. Det største problemet er de ulike miljøforholdene foregår utenfor bilen og hvordan du justerer kontrollene i bilen for å oppveie.

Instruksjoner

• La bilen for å varme opp. Dette kan høres underlig, om sommeren, men hvis du kjører en/c, kompressoren må grundig kule interiøret i bilen mens windows justerer varmen utenfor bilen. Plassere luftstrømmen til frontruten under denne oppvarmingstiden vil hjelpe hastigheten. I kaldere Vær gjelder de samme premissene unntatt med varmen på. Plasser varme retning til frontruten og la den kjøre til varme frontrute og Vinduer opp og justere utetemperaturen.

• Åpne sidevinduene bare en sprekk. Dette kan være irriterende og lage en liten ubehagelig vind inne i bilen, spesielt på veldig kalde dager, men hvis din Vinduer er tåkete opp på slike dager, er det fordi din kroppstemperatur (spesielt med flere passasjerer) er over de indre temperaturen på bilen og det har en hard tid å justere til utendørs temperatur. Holde viften kjører på høy og instruksjonene rettet mot frontruten (på defrost) selv om det er sidevinduene tåkete opp. Sprengning vinduer åpne litt (pivot windows komme og kan sprakk åpne erstatte) gjør en frisk luftinntak for å hindre den tåkete av windows.

• Slå temperaturen til en varmere posisjon. Dette kan være vanskelig i varm sommerlig dager når a/c kjører, men det er veldig vanlig at plutselige temperaturendringer utenfor vil skape kaos med temperaturkontroll inne bilen. For eksempel det er hot og steamy, du har a/c cranked og kjører langs og plutselig traff en glupsk torden storm. Utetemperaturen drops 10 til 20 grader på et øyeblikk og windows dugger nesten umiddelbart. Igjen, plass retning av luften til frontruten, men blåse varm luft på vinduene justere i den utendørs temperatur dråpen. Det fortsatt kan føle fuktig i bilen, men måtte åpne sidevinduene vil hjelpe.

• Kjøp vent visirer for bilen. Dette tillater deg å sprekk vinduer åpne (bare litt) og forhindre regn eller snø drypper inne i kjøretøyet. Hvis den får er for varmt eller kaldt, justere temperaturen kontrollpanelet på bilen tidligere beslutter å lukke sidevinduene. Sikter luft retning på frontruten eller på frontruten og gulvet posisjon i indre klima kontroll posisjoner vil hjelpe enormt.