Nnywellness.com

Nautaline husbåt båt modeller & spesifikasjoner


Nautaline husbåt båt modeller & spesifikasjoner

Nautaline houseboats var blant de første glassfiber fartøyene produsert i USA. Selv om båtene er ikke lenger bygd, linjen av luksus husbåter er fortsatt svært populær blant både rekreasjons og liveaboard skipet. Nautaline houseboats ble produsert fra 1960 gjennom 1980.

Kjøpe Tips

Du finner en vintage Nautaline fartøy szukajce båt exchange og brukte yacht nettsteder og print fagtidsskrifter. Båt spesifikasjoner er begrenset til informasjonen de individuelle selgerne eller brukt båt forhandlere aksjer i salg oppføringer. Mer informasjon og bilder på alle Nautline houseboats tilbys for salg må oppnås ved å kontakte selgeren direkte. Generisk båter delene kan kjøpes fra marina forsyne butikkene, men Nautaline deler har blitt stadig vanskeligere å finne på grunn av alderen av fartøyene. Det ville være svært sjelden å finne en perfekt Nautaline husbåt som ikke har blitt tilpasset, overhalt eller kosmetisk fornyet.

Flybridge 43

Nautaline Flybridge er 43 fot lang og bygget i 1979. Husbåten har en strålen høyden på 14 fot og en forskyvning av 19.000 lbs. Båten drives av en 540 hestekrefter Crusader motor. Den gjennomsnittlige cruising hastighet er 15 knop med en maksimal hastighet på 23 knop. Nyt lang sightseeingturer med 170 gallon drivstoff tank. Båten er designet med en liveaboard livsstil i tankene. Fasiliteter inkluderer fire hytte og to hoder. Elektroniske tilbud inkluderer en VHF radio, CD-spiller, kompass, dybde-ekkolodd og kommunikasjon radio. Slapp av etter en dag bruke sunning på dekk inne husbåten i luftkondisjonerte komfort. Bysse har en ovn, varmt vann og kjøleskap.

Nautline 50

Nautaline 50 ble produsert i 1978 er en 50 fots lange glassfiber båt med en twin gass-motor. Du kan drive alle dine elektroniske gadgets ved å benytte 7,5 Kohler generatoren. En romslig lavere ror stasjon tilbyr båt kaptein rommet til å flytte om mens cruising langs på lange turer. En full byssa kjøkkenet gir deg muligheten å tilberede måltider ombord og lagring kan varer. Et master-soverom ligger i akter området husbåten med ekstra sovende køye for en av to under dekk. En dybde-finder og VHF radio kan du holde i kommunikasjon med andre båtfolk og marina mens manøvrering på en glede eller fiske cruise.

Flybridge 34

Nautline Flybridge 34 ble produsert i 1967. Den 34 fot lang har husbåten en strålen høyden 12 fot og en maksimum forskyvning av 8000 lbs. flyter langs vannet cruising frekvensen av 10 knop. Båtens maksimal hastighet er 18 knop. Bysse har kjøleskap, komfyr og rikelig lagringsplass til skyvedører. Drivstofftanker holder 100 gallon bensin med sikkerhetskopiering holder tank med 12 gallon kapasitet. Nyt overnatting utflukter på båten med Queen-size hytte og full hodet.