Nnywellness.com

Hvordan redusere luft inntak System støy


Legge en inntak system til kjøretøyet kan være et klokt trekk for bedre drivstofføkonomi og generelle ytelsen, men støy kan være høyere enn en standard inntak eller eksosanlegg. Det finnes måter å redusere støyen fra systemet.

Instruksjoner

• Merk om støy er whiny, for høyt eller for lavt. Hver lyd kan kalle for en annen løsning. Hvis du er usikker om støy tonen, ta det til en eksos butikk og spørre hva profesjonelle synes. De har ofte en flott øret disse problemene.

• Kjøpe en støy dempning eksos tips. Det finnes mange ulike tips og alle tilbyr ulike lyder for eksos systemet. Mange kjøper dem for å gjøre bilene sine høyere eller lyd mer som biler, men produsenter også gjøre dem rolig inntak støy. Sjekk ut AutoAccessoriesGarage.com for et stort utvalg av luftinntak systems.

• Ta bilen til en eksos butikk sørge for inntak systemet ble installert riktig. Til side, fra støy, se om det er andre problemer. Det kan være høyere enn du ønsker fordi det ikke var festet riktig. Ikke bare vil du unngå en dyre situasjon, men du kan også stille støyen litt.

• Kontroller størrelsen på inntak røret. Diameteren på inntak røret påvirker lyden du får fra systemet. Lager rør er generelt mindre enn ytelse rør, hvilke er hvorfor bilen er roligere i lager tilstand.