Nnywellness.com

Hvordan erstatte luften i Nitrogen dekk


Hvordan erstatte luften i Nitrogen dekk

Riktig lufttrykk, enten med komprimert luft eller nitrogen, er viktig for flere grunner, den viktigste er lei liv, riktig behandling og gass kjørelengde. Når dekk er lite press, er mindre slitebanen i kontakt med veien forårsaker dem til å bære ujevnt på ytterkantene. Hvis de har for mye press, gass kjørelengde er litt økt, men dekk slites raskere i midten. Blås Dekk med nitrogen på samme måte som med trykkluft.

Instruksjoner

• Fjern den dekk ventil cap og trykk en dekk manometer på ventilen stammen. Merk oljetrykk lesing. Kontroller hvert dekk og sammenlign resultatene. Dekk som er lavere enn anbefalt spesifikasjoner trenger luft eller nitrogen lagt til de leser det riktig trykket.

• Press dekket ifølge produsenten anbefalinger basert på lokale temperaturen. Kaldt vær krever at trykket økes litt. For eksempel for den gjennomsnittlige personbil, to ekstra pounds av lufttrykket er nødvendig når temperaturen faller fra 70 grader til 30 grader. Bruke komprimert luft eller nitrogen for å fylle dekkene.

• Spray litt såpevann på ventilen stammen og se bobler. Langsom lekkasjer rundt ventilen stammen er vanlig, og en liten lekkasje vil føre såpe å boble som luften slippes. Hvis det oppdages lekkasjer, erstatte ventilen stammen. Tørk området tørr og erstatte ventil cap.

Tips og advarsler

  • Det er usannsynlig at noen forbruker dekk brukt for daglig transportbehov å bli oppblåst med nitrogen gass. Nitrogen, men rutinemessig brukes i jet fly dekk for å redusere brannfare. Disse flyene land ved svært høye hastigheter, og i tilfelle bremser låsen og dekkene skli, brennbare nitrogen gjør dekkene mindre sannsynlig å brast i flammer. Personbiler opererer ikke på samme nivå av jetfly, og blåse dekk med nitrogen er en kostbar og unødvendig utgift. Nitrogen brukes også blås dekk brukt i gruveutstyr. Eksplosive potensialet i massiv dekk fylt med trykkluft er minimert med bruk av nitrogen.