Nnywellness.com

Hvordan du installerer en ny Stereo i en 1998 Ford F-150


Den uventede suksessen fra F-150, som Ford utgitt i 1975, førte til oppløsningen av den litt mindre F-100 pickupen i 1984. 1997 modellår introduserte den femte generasjonen for F-150, som endret måten kjøpere Ford så på lastebilen. Borte var robust og omfangsrik utseendet typisk for de fleste pickups. En rundere og slankere design tok over, åpner dørene for modernisering av alle lastebiler. 1998 F-150 kom med en er-FM, fire-høyttalersystem hørlig og hadde en CD-spiller, samt en kassettspiller, som tilgjengelige alternativer. Installere en ny stereo i 1998 F-150 krever en spesiell verktøyet, men er ikke altfor vanskelig.

Instruksjoner

Fjerning

• Vikle et tynt lag med duct tape rundt blad slutten av en flat skrutrekker. Dette hindrer skrutrekkeren skade F-150 trim mens nysgjerrige.

• Sette inn blad av flat-skrutrekker mellom radio rammen-trim rundt radio- og F-150 dashbordet. Lirke utover rundt omkretsen av rammen å løslate sin beholde klipp. Dra rammen av dashbordet.

• Se på langt høyre og venstre av stereo og merke de to hullene på hver side av radio-dette er locator hull Ford radioen fjerning verktøy.

• Sett inn rett endene av Ford radioen fjerning verktøy omtrent en tomme hullene. Trykk og hold buede ender radioen fjerning verktøy fra hverandre for å frigjøre radioen er låsing faner. Mens du holder press på radioen fjerning verktøy, trekke verktøyene buet ender utover å skyve radioen av dashbordet kabinettet. Du må gjenta dette trinnet noen ganger, som verktøyene kan mister grepet og lysbilde utenfor locator hullene.

• Slipp trykket på radioen fjerning verktøy og fjerne dem fra radioen når du kan se radioen beholde kategorier fjernet dashbordet. Skyv radioen av dashbordet for hånd til du får ledninger seler bak på radioen. Ta note det er en plast guide på baksiden av radio som glir langs et spor inni dash kabinettet.

• Trykk og hold knappen låse opp på hver ledningsnett bak på radioen, og trekke hver sele fra Ford's radio. Trekk til antennekabelen fra baksiden av radioen med en liten krølle forslag. Fjern radioen fra F-150.

Installasjon

• Koble ledninger seletøy til baksiden av radioen, lytte for hver enkelt å klikke på plass. Trykk antenne ledningen inn i baksiden av radioen.

• Linje i plast guide på baksiden av radioen opp med metall spor på radio kabinettet og skyv radioen på kabinettet til låsetapper klikker på plass.

• Sett frontrammen radio i oversikten kø metall klippene på baksiden med sporene i dashbordet. Trykk frontdekslet mot dashbordet til de klikker på plass.