Nnywellness.com

Hvor å fastsette en kassett bånd Biladapter


Hvor å fastsette en kassett bånd Biladapter

Kassetten tape er en rask løsning for å lytte til MP3 og CD-enheter når alt du trenger er en kassettspiller. Kassett-adapteren inn i din bil lyd kassettspiller, deretter koble lyd-wire utstyrt med kassett-adapteren til en MP3- eller CD-enhet og lyden. Ulempen er at de indre tannhjul slites ut ganske raskt, skaper uønsket støy og avspilling problemer. Heldigvis finnes det en enkel løsning å oppnå normal avspilling samtidig opprettholde høy kvalitet lyd fra kortet.

Instruksjoner

• Fjern de fire eller fem mini skruene som holder kroppen kassett sammen. Skruene er vanligvis plassert på de fire hjørnene av kassetten. Femte skruen, er hvis det er en, like over det opphevede området der kassettspiller avspillingen hodet gjør kontakt med innsiden av kassett-adapteren. Sette av små skruer så de ikke vil gå tapt.

• Åpne selve kassett og se hvordan de indre tannhjul er lagt ut. Tegn et diagram av layout så du kan huske hvordan få deler tilbake sammen senere. Sette girene tilbake i feil rekkefølge kan påvirke avspilling og gjøre kortet ubrukelig i enkelte merker av kassett kortstokker.

• Løft girene av kassett kroppen, begynner med en ligger i kassetten. Deretter fjerne to girene der kassettspiller snu innlegg inn kassett kroppen. Ta ut de to gjenværende mindre tannhjul som kobles til capstan. Capstan er gummivalsen som kommer i kontakt med magnetic tape i en konvensjonell bånd kassett.

• Blåse ut plast granulater som har akkumulert over tid. Siden de interne plastdeler ikke er smurt under produksjonsprosessen, slites de indre tannhjul ganske raskt under normal bruk, etterlot denne plast støv. Rense innsiden av kassett kroppen samt hver plast gear.

• Nyt noen papirhåndklær med smøreolje og pels hver gear. Være forsiktig for å unngå å få olje på de interne elektriske komponentene ved retur girene til riktig sted. Erstatte girene i omvendt rekkefølge i henhold til instruksjonene i trinn 3. Se diagrammet for hjelp når du erstatter girene. Skru i de opprinnelige mini skruene å fullføre reparasjonen.

Tips og advarsler

  • Åpne selve kassett og olje innsiden når det er nødvendig. Dette vil holde kortet knirkefritt i flere år, eliminere overdreven slitasje av bevegelige deler.