Nnywellness.com

Topp 10 håndholdt GPS


Topp 10 håndholdt GPS

Global navigasjon System (GPS)-enheter gjør det enkelt for reisende å finne veien rundt. Håndholdte GPS-enheter er praktisk og kan levere instruksjonene umiddelbart, eliminere vanskeligheter med å få fra ett sted til et annet. Velge best håndholdt GPS er hovedsakelig subjektive, siden forskjellige enheter fungerer bedre for ulike behov. Med alle håndholdte GPS enheter på markedet er velge en som passer dine behov og budsjett viktig.

Garmin Oregon 550t

Oppkalt etter mange anmeldere som en av de beste håndholdte GPS-enhetene for den på farten, Garmin Oregon 550t funksjoner en berøringsskjerm med en Apple iphone-type grensesnitt. GPS har også en 3.2-megapixel kameraet som lar deg ta bilder og automatisk merke dem med din stedskoordinater. Det inkluderer en Barometrisk høydemåler og tre akser digitalt kompass, gjør det ideelt for de som liker fotturer og andre utendørs sportsaktiviteter.

Garmin Dakota 20

Til halv pris av 550t Garmin Dakota har noen av de samme funksjonene (spesielt kompass og høydemåler), og leverer kvalitet bilder selv om på en mye mindre skjerm. Denne modellen mangler geo-merking kameraet har, og har en lavere oppløsning skjerm.

Magellan Roadmate 1470

Magellan Roadmate 1470 er fakturert som en bærbar navigasjonsenhet. Den har en 4,7-tommers WQVGA skjerm i en tynn pakke som gjør det lett å bære. I tillegg levere standard GPS retning, enheten har tekst til tale og en ett-trykks samling av viktige adresser. Det har også ett-trykks søkefunksjoner som kan tilpasses.

Garmin Nuvi 265WT widescreen

Den Garmin Nuvi 265WT widescreen tilbyr rimelig navigasjon i widescreen-format som gjør det enkelt å vise kartet som du går. Systemet gir grafisk og tale navigasjon, og kan oppdateres via Internett. Den Nuvi 265WT har også Bluetooth-funksjonalitet.

Garmin eTrex Venture HC farge GPS

Garmin eTrex Venture HC farge GPS er en liten enhet med et 256-fargers, høy oppløsning TFT-skjerm som måler 1.3-av-1.7 med en oppløsning på 176 x 220. Denne enheten leveres også med 24 MB minne for lasting flere kart fra Garmin Mapsource. Den inneholder en kalender for jakt og fiske årstider og en stoppeklokke.

Garmin GPSMAP 60CSx farge håndholdte GPS

Garmin GPSMAP 60CSx farge håndholdte GPS er lastet med funksjoner enn navigasjonssystemet. Disse funksjonene omfatter alarmer, integrert utendørs kalender, 20 lagret spor, beste jakt og fiske ganger Kalkulator og innendørs/utendørs GPS spill. Det er også en svært følsom GPS-mottaker for økt satellitt oppkjøp i områder der det er vanskelig å skaffe alle signal.

Motorola MotoNav TN765t

Motorola MotoNav TN765t kommer med håndfri Bluetooth og rik kartlegging funksjoner, alt i en flyttbar pakke. Det inkluderer også text-to-speech, oppdateres og FM trafikk resepsjon.

DeLorme PN-40

DeLorme PN-40 mottar strålende kritikker for sin raske og nøyaktige kart utfoldelsen og retningene. Systemet har tilgang til flere kart, inkludert US Geological Survey topografiske kart, satellittbilder og Flyfoto, enn noen annen GPS produsent.

Garmin eTrex Vista

Garmin eTrex Vista er vurdert av Cnet som en av de mest funksjonsrike håndholdte GPS-enhetene. Dens q2-kanalers GPS-mottakeren har en innebygd kompass og høydemåler, 24 MB minne, detaljert base kart og en omfattende database med lokale attraksjoner.

Garmin eTrex Legend

Garmin legenden er vurdert av Cnet som best håndholdt GPS for bærbarhet og pris. Legenden har en tøff utvendig som gjør det holdbare. Den har 8 MB minne. Tilordningen er rask og nøyaktig. Det er ikke noe ekstra, men for turgåere og andre på farten, er en pålitelig håndholdt GPS.