Nnywellness.com

Slik lader spion Cam penn


En spion cam pennen er et kamera og innspillingsenhet kamuflert som en penn. Pennen kan eller ikke kan inkludere skrive blekk fat å gjøre det mer autentisk. En spion kameraet pennen vil vanligvis inneholde en LED som varsler deg om statusen til batteriet ved å skru på eller blinker når batteriet lades. I tillegg slutte enheten bare å fungere hvis du eksos batteriet. Pennen er utformet for å vises minst mulig synlige, vil den ha en skjult USB port til bruk med en USB-kabel, eller skjulte USB-kontakten til å koble til en datamaskin eller laderen å lade.

Instruksjoner

• Slå av spion kameraet pennen.

• Koble USB-kabelen til USB-porten på pennen og koble deretter den andre enden av kabelen til en datamaskin som er slått på eller det pennens laderen. Hvis pennen har en integrert USB-kontakt, utsette pluggen. Dette oppnås vanligvis ved skru FAT eller fjerne hetten. Deretter koble pennen direkte til porten på datamaskinen eller laderen. Kontroller at laderen er koblet til en strømkilde.

• Vent til enheten å lade. Vanligvis vil LED fortsette blinker, begynner å blinke eller endre til en annen farge under lading syklus. Når syklusen avsluttes, LED-lys tilbake til normalen.

Tips og advarsler

  • Hvis du brukt pennens batteri, kan det ta flere minutter før lampen begynner å indikere at batteriet lades.